VIDEO / Pancu, mesaj categoric pentru Lăcătuş

Daniel Pancu
Daniel Pancu a marcat o triplă

Daniel Pancu aşteaptă cu nerăbdare derby-ul din liga a 4-a, dintre Academia Rapid şi csa steaua. „Meciul sezonului pentru rapidişti. A fost dintotdeauna. Acum şi la liga a 4-a. E un prilej şi pentru noi să vedem pe unde suntem, pentru cei tineri să joace pentru prima dată un meci de o asemenea importanţă. Într-o atmosferă ca pe vremuri. Aşteptăm cu emoţii şi cu interes maxim acest meci. Noi îi aşteptăm cu inima deschisă pe toţi. Noi avem patru jucători care au jucat în Rapid – steaua şi cred că ăsta este şi principalul avantaj”, a declarat Pancu pentru Telekom Sport.

„Lăcătuş în Giuleşti, ca Daniel Pancu în Ghencea”

„E un meci cu steaua în care n-am putut să joc, sfertul Uefantastic. Pentru că jucasem la Beşiktaş şi nu am avut drept de joc. Ăla e marele regret. Lăcătuş va fi primit în Giuleşti la fel cum e şi Pancu în Ghencea. Nicio diferenţă”a mai declarat Daniel Pancu pentru sursa citată. Cel mai aşteptat meci al sezonului în Liga a 4-a este programat sâmbătă seara, începând cu ora 19:15, între Academia Rapid şi CSA Steaua. Partida din Giuleşti va fi transmisă în direct pe Telekom Sport 2 şi live video pe telekomsport.ro.

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

5 COMENTARII

  1. Pancule am ajuns de râsul lumii….de ce 2 echipe de Rapid? Asa mari interese sunt? Va bateti joc de tradiția și de spiritul acestei echipe,asociind numele Rapid cu Psd-ul sau cu primăria.Rusine sa va fie mercenari care sunteti si nu vreti decat bine in buzunarele voastre…

LĂSAȚI UN MESAJ