Marele regret: „Vreau Rapid – steaua în Liga 1!”

Rapid
steaua - Rapid 0-1 in 2015

Florin Motroc e nostalgic atunci când vorbește despre Academia Rapid, formație care acum se pregătește de derby-ul din Liga a 4-a cu csa steaua de sâmbătă, ora 19:15. Urmărește atent imaginile de pe Giulești și e dezamăgit că acest duel nu se dispută pentru titlul în Liga 1. „Acum câteva zile am văzut o postare a celor din galeria Rapidului, cum încălzeau, metaforic vorbind, nişte tobe. Pregătind probabil un repertoriu pentru acest meci şi mi s-a ridicat părul pe mâini la auzul lor. Aducându-mi aminte de cunoscutul Tigaie, care bătea la tobe pe vremea când tată antrena Rapidul, cât şi în perioada când am jucat şi eu în Giuleşti.”

Florin Motroc deplânge situaţia de la Rapid

„Aş dat oricât din viaţă să mai pot trăi aceste momente. Legat de meciul cu steaua am un mare regret. Că acest joc nu este în prima ligă, acolo unde ar fi trebuit să fie Rapidul meu iubit. Întrebându-mă de acest meci mă faci să întru în alte comentarii şi nu vreau. Cine ştie ce mai zic, însă ar fi atâtea de spus despre cei care au adus Rapidul în această situaţie. Fotbalul românesc de prim rang are nevoie de echipe precum Rapid, Petrolul, FC Argeş, UTA și alte echipe cu tradiţie şi cu atâţia suporteri”, a zis Motroc pentru GSP.RO.

„SĂ TE ARDĂ CÂND ÎMBRACI TRICOUL NAȚIONALEI!”

Florin Motroc a comentat și numirea lui Cosmin Contra pe banca echipei naționale. Aplaudă decizia FRF de a-l aduce și transmite un mesaj dur către fotbaliștii care vor fi selecționați: „Sunt bucuros că la echipa naţională a revenit un român. Nu vreau să comentez prea multe legat de Cosmin. Îi doresc multă baftă , sper să readucă spiritul şi atitudinea dorită de toată lumea în teren, dăruirea pentru echipa naţională. Să te ardă când îmbraci tricoul echipei naţionale, nu să ieşi curat de pe teren, cu echipamentul imaculat.”

„Sper ca jucătorii care vor fi convocaţi să vină la echipa naţională cu gândul de a da totul pe teren, căci cu jumătăţi de măsură nu poţi face mare performanţă şi aici îmi aduc aminte cuvintele lui Helenio Herrera , care spunea cum că acela care nu dă totul în teren, nu dă nimic. E perfect valabil şi în cazul de faţă”. 

„Indiferent cine vine la șefia FRF și LPF are datoria de a face ceva concret pentru fotbalul nostru. Nu promisiuni, nu lupte între ei. Avem nevoie de oameni care să cunoască fenomenul, fără culoare politică. Să fie corecți și cu coloană vertebrală. E destul de greu, în ciuda faptului că dacă ne uităm în jur, avem astfel de oameni. Dar uneori ne facem că nu-i vedem. Nu vreau să dau nume, să nu se creadă că susțin pe cineva. Eu susțin pe oricine vrea să facă lucruri bune pentru fotbalul românesc” Florin Motroc, fost fotbalist la Rapid și internațional român.

Sursa: gsp.ro 

Vei merge la Referendum pe 6-7 octombrie?

Vezi rezultate

Loading ... Loading ...
Loading...

2 COMENTARII