Petre Goge, povestea unui jucător de Liga 1

Petre Goge
Petre Goge, dreapta

La FIFA 2011, Petre Goge era o mare speranţă. Cu caracteristici foarte bune şi cu o evoluţie pe măsură. În fotbalul real nu a fost vreo mare sculă, chiar dacă au trecut şase ani de atunci. Iar el are aproape 26 în prezent. Pentru Academia Rapid nu e rău, ba chiar deloc. Cu toate că nici măcar nu a început titular meciul din prima etapă cu Progresul 2005. A intrat la pauză şi a marcat însă imediat pentru 5-0. Acum, cu Termo, pe stadionul Dinamo, s-ar regăsit în formula de start. Şi a închis tabela cu o execuţie splendidă. Deci două meciuri, două goluri!

Petre Goge a jucat la nume grele

Dar în mod cert vă întrebaţi de unde vine acest tânăr de 26 de ani. Direct în liga a 4-a la Academia Rapid! Ei bine, trebuie ştiut faptul că Goge este un fotbalist cu CV bun chiar pentru Liga 1! Produs al Şcolii de Fotbal Gică Popescu, Petre a jucat la CSM Râmnicu Vâlcea, Unirea Urziceni, ALRO Slatina, FCM Târgu Mureş, Politehnica Timişoara, Universitatea Craiova, Juventus Bucureşti, CSMS Iaşi, FC Braşov şi Luceafărul Oradea. Cam multe echipe pentru vârsta sa, însă multe nume grele. Cu toate că a jucat mai mult în B. Nu e însă de neglijat. Vorbim despre 125 de meciuri în al doilea eşalon! Dintre care multe chiar în 2017.

A început sezonul la Luceafărul Oradea

Au fost 14 şi în prima ligă, dar ultimele în… 2011. Cu toate că Petre Goge a fost în lotul lui CSMS Iaşi în 2015-2016. Fără a bifa însă vreun minut în campionat. A jucat doar în Cupa României! Interesant este că acest sezon, Goge l-a început la Luceafărul Oradea, în liga a doua! A dat două goluri în primele trei meciuri. Numai că problemele de la clubul ardelean l-au împins spre un proiect mai bun. În liga a patra! Iar la Academia Rapid a devenit, deja, una dintre surprizele plăcute. Baftă în continuare, Petre Goge!

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* indicates required