FINAL / AS Termo – Academia Rapid / 0-2

22
6348
Dinamo
Momente amuzante pe stadionul Dinamo

Fluier Final! Academia Rapid a invins Termo dupa un meci marcat de accidentarea lui Adrian Mitea (nu Mitrea asa cum l-a botezat comentatorul Dolce-Sport). II DORIM INSANATOSIRE GRABNICA! Speram sa nu fie nimic grav!

Partida dintre Termo si Academia Rapid, contand pentru etapa a 2-a a Ligii 4 Bucuresti, se va disputa pe stadionul Dinamo Central, cu incepere de la ora 19 si va fi transmisa in direct pe Dolce Sport 2, iar 1923.ro va va tine in permanenta informati cu scorul in timp real.

Iata primul 11 al Academiei Rapid:

Ignat – Boian, F. Matei, D. Bratu, Stancu – Mitea, A. Dumitru – Olariu, Burlacu, Goge – D. Niculae (cpt)

Rezerve:
I. Manea – A. Costache, Bărbălău, Duriță, Bădiță

Tot astazi, de la ora 17 se mai disputa alte doua partide contand pentru etapa a 2-a:

Metaloglobus II – AFC Carmen 1-2 (Final)

Sportul Studentesc – CSA Steaua 0-4 (Final)

Pana la finalul zilei de astazi, va reamintim ca puteti beneficia de acest SUPER PACK 1923, la un pret excelent! CLICK PENTRU DETALII

22 COMENTARII

  1. mai trebuie adusi jucatori de valoare la echipa….ma refer in primul rand la mijloc , fane grigorie sigur va aduce un plus…nu inteleg de ce nu semneaza cu zicu….omul vrea sa joace la noi , si-a exprimat dorinta asta….ne trebuie un plus de forta , sa dominam adversarii , sa te duci peste ei….nivelul scazut al ligii te face sa crezi ca o sa castigi meciurile din inertie si din entuziasmul tribunei….daca vrei sa fii peste toti din campionat trebuie facute cateva transferuri solide…sper ca baietii astia sa realizeze ca drumul e lung si anevoios….nu trebuie sa avem emotii la nici un meci….avem nevoie de un lot valoros…e foarte clar asta !

    • Nici eu n-am Dolce, m-am uitat pe net. Am intrat pe google si-am dat simplu Dolce Sport 2 Live/Online primu link click, te stresezi 1-2 minute pana inchizi cretinoidele alea de reclame, trebuie sa gasesti x-ul acuns, e un joc pervers pe care tre sa-l castigi dar o data ce o faci castigi meciul live! O sa se blocheze transmisia de vreo 2-3 ori pe repriza dar dar refresh si backspace si incepi iar jocul – te descurci daca chiar vrei. 😉