Marius Şumudică face spectacol în Turcia

ŞUMUDICĂ
Marius Şumudică

Cu Silviu Lung jr. şi Cristi Săpunaru titulari (ultimul înlocuit după doar 22 de minute, din cauza unei accidentări), echipa antrenată de Marius Şumudică, Kayserispor a obţinut a doua victorie consecutivă în campionatul Turciei. Formaţia la care mai evoluează fostul jucător al celor de la CFR Cluj, Tiago Lopes (integralist), precum şi Fernando Boldrin (intrat pe teren în minutul 64) s-a impus cu 2-0 pe teren propriu în faţa lui Antalyaspor.

Şumudică, egal cu Galatasaray şi Beşiktaş

Astfel, cu trei succese în primele cinci etape, Kayserispor a urcat pentru moment pe locul 3 în clasament. Având acelaşi număr de puncte, 10, cu granzii Galatasaray şi Besiktas. Gazdele au început tare partida contra echipei care îi are în componenţă pe Djourou, Nasri sau Eto’o. Kayserispor a deschis scorul încă din minutul 1, prin senegalezul Stephane Badji, autorul unei execuţii de senzaţie.

Lung i-a apărat 11 metri lui Eto’o

Antalyaspor a avut şansa egalării în minutul 65, dar Lung jr. a reuşit să apere lovitura de la 11 metri executată de Eto’o. În loc de 1-1, peste doar 12 minute s-a făcut 2-0, graţie golului marcat de Umut Bulut. Etapa viitoare, Kayserispor va juca în deplasare. Împotriva celor de la Kasimpasa.

Sursa: digisport.ro

Doreşti ca AFC Rapid, Academia Rapid și ACS Rapid FNG să devină un tot unitar?

Loading ... Loading ...
Loading...

3 COMENTARII