Planul Primăriei: Rapid în… Liga Campionilor!

Burcă Rapid
Burcă la Fotbal Club Rapid

ABONEAZA-TE PENTRU O COLECTIE DE CANTECE RAPIDISTE

* indicates required

Ovidiu Burcă, care va fi director general sau manager în proiectul Primăriei Sectorului 1, a început să facă dezvăluiri. Concret, fostul fundaş de la Rapid a vorbit care sunt planurile de viitor ale clubului. La gsp.ro, Burcă a vorbit despre obiectivele pe termen scurt. „Vrem să ne calificăm în Liga Campionilor, să jucăm în cupele europene. Vom avea buget de 350.000 de euro în liga în care vom juca, iar primarul Dan Tudorache ne-a asigurat de sprijinul său în următorii 3 ani. Vom juca pe Giulești până când stadionul va fi demolat„, a dezvăluit Ovidiu Burcă.

„Ideea nu e să formăm o echipă, ci să punem bazele unei academii”

Practic acesta a avansat un buget uriaş. Dar a şi vorbit despre faptul că echipa fondată de Primărie ar urma să joace pe stadionul nostru istoric. Ulterior, la Dolce Sport, fostul fotbalist a vorbit şi despre alte planuri pe care cei implicaţi în proiect le au pentru Rapid. „Voi face si eu pare din aceste planuri. Fiecare avem foarte bine structurat nivelul la care vom acționa, atât eu, cât și Daniel Niculae și Daniel Pancu. Avem aceleași valori, aceleași principii și ne dorim să plece, în primul rând de la noi, această unitate. Rapid înseamnă ceva pentru fotbalul românesc. Ideea nu este să formăm o echipă, ci să punem bazele unei academii, vedem în perspectivă. Ne dorim să avem o academie unde să dezvoltăm viitori campioni. Acesta este scopul nostru”, a declarat Ovidiu Burcă.

Conferinţă pe 21 august pentru Rapid

Dan Tudorache, primarul Sectorului 1, a anunţat o conferinţă de presă pentru luni, 21 august. În care, probabil, vor fi prezentate numele echipei, lotul, sponsorii, dar şi strategia pe termen scurt cel puţin. Având în vedere că atât liga a 4-a cât şi a 5-a vor începe de pe 1 septembrie. Momentan, nu este clar în care dintre ele va evolua echipa prin care Primăria Sectorului 1 doreşte să transforme din nou brandul Rapid într-o forţă.

16 COMENTARII

  1. Primãria din Paris a fost acționar la PSG înainte sã aparã șeicul din Qatar , îți spune ceva treaba asta ?

  2. PRIMÃRIA DIN PARIS A FOST ACȚIONAR LA PSG PÂNÃ SÃ APARÃ ȘEICUL DIN QATAR , ÎȚI SPUNE CEVA TREABA ASTA ? DACÃ NU ÎȚI SPUN EU SÃ STAI LINIȘTIT CÃ E DE BINE . PENTRU MOMENT ESTE SINGURA ȘI SIGURA SOLUȚIE , AM AȘTEPTAT DESTUL ȘI NE UITÃ LUMEA . ÎN LIGA 5 400-800 DE SUPORTERI ÎN GIULEȘTI ȘI ÃIA NEAMURI , VECINI SAU PRIETENI CU CÃPRIORII , NEA CHIVU , SCURTU ȘI ALȚI VETERANI LA 1-2 MECIURI , ÃȘTIA CARE TREBUIE SÃ DUCÃ RAPIDUL MAI DEPARTE SE CEARTÃ ÎNTRE EI CARE SÃ FIE ȘEFUL .EU AM FOST ȘI LA AFC RAPID DAR ȘI LA MF CFR DAR NU AM FOST SPECIAL PT ECHIPE AM FOST PT GIULEȘTI PT STADION PT AMINTIRI !!! AȘA CÃ LÃSAȚI CEARTA ȘI VENIȚI ÎN GIULEȘTI LA MECIURI ORCINE AR JUCA !!!

  3. CINE ARE PALMARESUL DIN 1923 ESTE RAPID !!! ESTE AȘA GREU DE ÎNȚELES CÃ FÃRÃ PALMARES EȘTI ECHIPĂ NOUÃ , NU VREAU SÃ CRED CÃ AVEM PROȘTI PRINTRE NOI . CINE CÂȘTIGÃ LICITAȚIA PT.PALMARES CULORI ȘI MARCĂ ESTE RAPID !!! PRIMÃRIA , ARABU’ , PRIM.VOLUNTARI , REGATA , RICÃ RÃDUCANU , beeekali(DOAMNE FEREȘTE) DACÃ CÂȘTIGÃ LICITAȚIA ȘI ARE PALMARESUL DIN 1923 ESTE RAPID !!!

  4. Ma oameni buni, nu vedeti ca nu se inghesuie nimeni sa preia echipa? de ce faceti atata scandal ca ne-a luat primaria? stiti in ce hal se chinuiau copiii aia de la AFC? Ce atata tam tam ca ne ia primaria? Foarte bine face ca ne ia..altfel stam mult si bine prin mediocritatea ligilor x si y…fara bani nu se face nimic…tot aud ca nu e asta Rapidul ca nu stiu ce…atata timp cat vor lua echipa , palmaresul su culorile, asta e Rapidul meu si pe asta il voi sustine…toata treaba asta cu clone e deja fumata…lasati prostiile astea si incercati sa fiti uniti cum eram odata, si aici ma refer la suporteri. FZR

  5. Asta nu e Rapidul nostru furat dar cu sufletul curat…… Dupa CSU , ACS Poli…..e randul nostru sa fim politruci….

  6. Sunt convins ca dintre pustii lui Iosif, cu siguranta se vor gasi cativa sa joace alaturi de cele doua mari legende, PANCU si NICO, si poate si de alti cativa fosti rapidisti. Asa se vor simti si ei fotbalisti adevarati si vor putea creste si in valoare. Oricum, eu cred ca Mihai Iosif se va regasi si el in viitoarea structura, cea a ACADEMIEI RAPID. Merita cu prisosinta, a demonstrat ca e un bun tehnician si un mare rapidist. Cu cat sustinerea noastra va fi mai mare, cu atat clubul isi va lua un elan puternic de la inceput. HAIDETI SA FIM ALATURI DE NOUL RAPID.

  7. avem pusti minunati si in echipa pe care a format-o mihai iosif. unii dintre ei ar trebuii lasati sa vina la noul Rapid, ne-ar face cinste sa-i vedem acolo.