Mititelu: „Păcat că suporterii nu susţin AFC RAPID!”

mititelu
Adrian Mititelu a vorbit despre continuitatea Rapidului

Aboneaza-te pentru a primi gratuit o colectie de cantece pentru RAPID

* prin completarea adresei de email esti de acord sa-ti trimitem periodic informari cu privire la ofertele noastre si la articolele publicate pe site-ul 1923.ro
* indicates required

Intr-o postare pe pagina de facebook FC RAPID BUCURESTI, Adrian Mititelu a afirmat ca din toate informatiile pe care le detine, AFC RAPID are toate sansele sa castige brandul RAPID in instanta. Iata declaratia patronului Universitatii Craiova:

„În fotbalul romanesc poate exista doar o singura entitate sportiva cu numele de Rapid Bucuresti, indiferent de cine deține marca la Osim. Din cate cunosc AFC este infiintata înainte de societatea Fotbal Club Rapid Sa prin urmare AFC deține notorietatea mărcii Rapid. Nimeni n-o sa aibă curajul sa elibereze un nou CIS cu numele Rapid. Cu siguranță în instanta AFC are prima șansă să dobândească brand-ul Rapid! Păcat ca suporterii rapidisti nu susțin acest proiect la unison!”

Toate comentariile lui Adrian Mititelu

Pentru a vă edifica şi mai bine asupra punctului de vedere pe care l-a formulat Adrian Mititelu vă mai prezentăm ceva. De fapt, mai jos aveţi capturi cu toată dezbaterea lansată între Adrian Mititelu şi rapidişti. Pe pagina de Facebook FC Rapid Bucureşti. Pentru fiecare întrebare, omul de afacer a avut răspunsuri clare şi pertinente. La fel cu cele pe care 1923.ro le formulează de un an încoace. Dacă vi se par iar aberaţii, citiţi mai jos conversaţia!

6 COMENTARII

 1. Iar pe acest personaj absolut dezagreabil numit sugestiv Mititelu, îl sfătuiesc să pună mâna pe o carte, poate în felul acesta se vor lipi de el măcar noțiunile elementare de gramatică și limbă română. În rest ce să spun, vă meritați unul pe altul, așa site, așa sursă

 2. Daca AFC are drepturi absolute asupra siglei, culorilor, palamaresului si tot ce inseamna Rapid, de ce nu le foloseste? Ca de vorbe in vant suntem cu totii satui. Garagara cat cuprinde, dar faptele demonstreaza contrariul. Dar de dragul absurdului, haideti sa spunem ca lucrurile stau exact cum sustin cei de la AFC, prin trompeta lor cea mai vocala, adica acest site ”echidistant”. Cum se va putea sustine pe termen lung o societate inglodata in datorii?

 3. Salut.
  Vreau sa precizez de la început că sunt suporter Steaua, insa nu pot sta asta, nu pot sa nu felicit inițiativa suporterilor rapidiști care fac tot posibilul sa contribuie la continuarea tradiției, a spiritului și a legendei numite Rapid.
  Bravo! Sunt mândru de voi!
  Îmi era dor de echipa Steaua și de Rapid. Îmi era dor de derby-urile care ne țineau cu sufletul la gura. Îmi era dor să văd că București are echipe de fotbal.

  Ce îmi doresc? Că atunci când ne vom vedea la meciuri sa nu ne mai înjurăm (ne-am înjurat atâția ani, ne-am bătut atâția ani între noi și nu am rezolvat nimic)

  Îmi doresc să nu ne mai urâm între noi, îmi doresc să nu mai dam motive altora pentru a ne arata cu degetul.

  Ambele echipe au renăscut, ambele echipe au trecut și trec prin momente dificile, ambele echipe au nevoie de susținerea noastră și astfel, propun că la derby să o facem într-un mod civilizat.

  Încă odată felicitări rapidiștilor!

  Un suporter stelist!

 4. Mititelul știe …de aceea a câștigat in instanța .😂 Sa își vadă de Craiova lui 😂😂😂😂

 5. Foarte adevarat! A trecut prin asa ceva. Stie ce vorbeste! CIS=certificat de identitate sportiva.,,Identitate” va spune ceva?