Replica AFC RAPID la afirmatiile lichidatorului Mihai Florea

rapid
Pe vremea când AFC RAPID juca pe Giuleşti

Dragi Rapidisti,

Evenimentele din ultimele zile aparute in mass-media, ne obliga sa venim inaintea dvs.cu cateva lamuriri, mai ales ca numele AFC Rapid a aparut intr-unul dintre articole.

In primul rand, a aparut in discutie varianta tragica a faptului ca stadionul Giulesti nu va mai beneficia de nicio lucrare de reconstruire, datorita unui asa-zis litigiu intre CS Rapid si FC Rapid SA, reprezentata de catre lichidatorul provizoriu Sierra Quadrant. Mai mult ca sigur adevarul este undeva la mijloc, cine va dovedi cu documente ca este proprietarul respectivelor bunuri mobile, va avea castig de cauza.Dar, din putinele noastre cunostinte juridice, stim cert ca o REVENDICARE MOBILIARA- adica bunuri mobile- nu poate impiedica anumite lucrari ale unui BUN IMOBIL. Si ne oprim aici, aceasta speta nu ne priveste in mod direct si in mod sigur se va ajunge la o intelegere.

In al doilea interviu acordat unei publicatii de presa, reprezentantul Sierra Quadrant, lichidator provizoriu al FC Rapid SA, a facut niste afirmatii ciudate, chiar comice. Spune ca va notifica echipele din Bucuresti care folosesc numele Rapid sa-si schimbe denumirea. Care echipe, caci noi stim ca in Capitala exista o singura echipa cu numele Rapid?….Iar aceea este AFC Rapid Bucuresti! Entitate fondata in 2001, cu cinci ani inainte de aparitia FC Rapid SA! Entitate ce are dreptul de a folosi numele Rapid dat de catre Ministerul Justitiei si care are personalitate juridica acordata de o hotarare judecatoreasca! Si care, lucru pe care reprezentantul lichidatorului provizoriu nu-l cunoaste, a fost actionar majoritar la constituirea in 2006 al FC Rapid SA! Si care inca este actionar al societatii in faliment! Adica, sa dam un exemplu, un anume Stroe Ion solicita tatalui sau, Stroe Vasile, sa renunte la numele de Stroe! Comic, nu?

CITEȘTE ȘI  Mihai Iosif a vorbit la finalul meciului FC Rapid 1923 - Miercurea Ciuc 1-3

Pentru restul afirmatiilor domniei sale, ne rezervam dreptul de a astepta , avem lucruri mult mai importante de realizat decat a contracara niste afirmatii verbale , caci de la vorba pana la fapta este cale lunga. Asadar, in masura in care actiunile Sierra Quadrant ne vor afecta interesele, sa fiti siguri ca vom actiona la momentul respectiv.

Pana atunci, maine, la ora 18.45, batranul Giulesti va fi gazda copiilor sai, pastoriti de catre Mihai Iosif, care vor juca mansa retur a meciului care va stabili ocupantele locurilor 1 si 2 ale ligii a cincea. De asemenea, haideti sa-i aplaudam si pe ceilalti copii ai batranului Giulesti, grupa 2001, antrenata de acelasi Mihai Iosif, echipa ce a castigat locul intai pe Bucuresti la grupa sa de varsta.

Haideti sa-i sustinem, sa sarbatorim impreuna castigarea ligii a cincea si totodata sa ne luam ramas bun pentru totdeauna de la acest esalon!

Hai Rapid!

Sursa FC RAPID BUCURESTI

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ