EXCLUSIV / Andrei Ciolacu va juca la Warriors FC

andrei ciolacu
Andrei Ciolacu

ABONEAZA-TE LA NEWSLETTER-UL 1923.RO

* indicates required

Transfer de senzaţie pentru Andrei Ciolacu! Atacantul de 24 de ani format de Rapid şi care a jucat în toate competiţiile posibile alături de echipa din Giuleşti (Liga 1, liga a doua, Cupa României, Cupa Ligii şi Liga Europa) a semnat până în noiembrie cu Warriors FC. După un an şi jumătate la ASA Târgu Mureş, Andrei Ciolacu a ales să încerce o experienţă într-una dintre cele mai dezvoltate ţări din lume, Singapore. Fondată în 1975, Warriors FC are un palmares impresionant. A reuşit să câştige nouă titluri de campioană, ultimul în 2014. De asemenea are în palmares şi patru cupe ale statului Singapore.

Sezonul se termină la finalul anului

Andrei Ciolacu a încheiat un contract până la finalul sezonului din Singapore. Acesta jucându-se pe sistemul primăvară – toamnă. Invers decât în majoritatea campionatelor europene. Interesant este că până în 2013 echipa a purtat un nume şi mai interesant, Singapore Armed Forces FC. Meciurile de acasă ale echipei sunt jucate pe stadionul Choa Chu Kang, care are 4.600 de locuri şi poate fi văzut mai jos. Este a doua experienţă în străinătate pentru Andrei Ciolacu, după ce în sezonul 2014-2015 a evoluat la Slask Wroclaw.

Va purta cifra 9 pe spate

Interesant este că la Warriors FC, Ciolacu va purta numărul 9. Pe lângă faptul că este numărul său favorit, pe care l-a avut inclusiv la Rapid,a cesta are o semnnificaţie personală aparte. Atacantul este născut pe 9 august. Dată la care se sărbătoreşte şi ziua naţională a statului Singapore! Aşdar o întreagă conotaţie numerologică în jurul acestei cifre. Care noi sperăm să îi aducă cât mai mult noroc în tricoul echipei care este colorat preponderent cu albastru.

Fotografia postată de Andrei Ciolacu.

Al cincilea club din cariera lui Andrei Ciolacu

Ciolacu a jucat până acum la alte trei cluburi: Rapid Bucureşti, CS Otopeni şi ASA Târgu Mureş. În total, în Liga 1 a strâns 65 de meciuri în prima ligă din România, marcând cinci goluri. În liga a doua a bifat 40 de meciuri şi a dat 11 goluri. Îi ţinem pumnii lui Andrei la noua sa echipă şi sperăm să devină golgheterul Warriors FC. La fel cum sperăm ca în viitor să îl mai vedem în tricoul Rapidului, echipa pe care o iubeşte cel mai mult!

10 goluri a marcat Andrei Ciolacu pentru Rapid: 3 în Liga 1, 4 în liga a doua, 2 în Cupa României şi unul în Cupa Ligii

1 COMENTARIU

  1. Felicitari Andrei……..!!!…..bafta si mult noroc oriunde te vei afla si vei juca…!!!…Nu uita ca Rapid e viata ta…!!!