Rapid

Am pierdut un meci, am castigat o echipa

Rar mi-a fost dat sa vad in toata istoria Rapidului, o echipa ca cea pe care o avem acum!

Dincolo de sacrificiile financiare pe care le fac alaturi de familiile lor si de putinii Rapidisti care le sunt alaturi din acest punct de vedere, dincolo de jignirele neica-nimenilor care-si spun rapidisti si se erijeaza in cunoscatori absoluti a ceea ce trebuie sa insemne RAPIDul, dar care la TESTUL DE AICI nu reusesc sa ia mai mult de nota 4, acesti baieti, in ciudat faptului ca au pierdut azi, au demonstrat inca o data, daca mai era nevoie, ca EI SUNT RAPID! De fapt, e impropriu spus „in ciuda faptului ca au pierdut” pentru ca maniera in care au facut-o ar trebui mai degraba sa ma faca sa spun ca si asta demonstreaza ca EI SUNT RAPID!

De ce? Citeste mai departe!

Rapidistii trecuti de o anumita varsta isi aduc aminte cu siguranta de meciul pierdut impotriva Steagului Rosu Brasov, cu 4-3, dupa ce in minutul 87 conduceam cu 3-1! Sau de meciul cu Otelul din 1996, incheiat cu acelasi scor, dupa ce la fel, am condus cu 3-1. Tot Otelul, dar si FC National, ne-au egalat dupa ce am condus cu 3-0 si ne gandeam deja la meciul urmator.

Astazi am condus cu 2-0 si ne-am vazut invinsi din doua lovituri libere si un penalty. Ultimele doua in minutele 88 si 90. Diferenta dintre meciul acesta si cele mentionate mai sus este ca acesta s-a desfasurat in Liga 5, iar celelalte in prima divizie. 

Si mai e o diferenta! Una mare de tot! Exceptand meciul jucat cu Steagul Rosu Brasov, la celelalte meciuri, Rapidul a avut in teren oameni platiti cu niste sume la care cei mai multi dintre noi nu prea apuca nici macar  sa viseze. Baietii care astazi au pierdut meciul cu ASALT, vin cu bani de-acasa ca sa tina RAPIDUL in viata!

Pentru asta si pentru multe care urmeaza, EI SUNT ADEVARATELE LEGENDE ALE GIULESTIULUI! 

Daca esti Rapidist si ai inteles mesajul acestui articol, transmite-le mai jos mesajul tau de incurajare mai jos si distribuie pe facebook, pe twitter, peste tot! HAI RAPID!

S-ar putea sa te intereseze

One Comment

  1. sunt multe jigodii de arbitri si in liga 4; aveti dreptate:si pe Sportul Studentesc i-au facut praf la unele meciuri
    ,

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.