Rapid

Manea a răbufnit la adresa celor de la CFR Cluj și îi acuză că din cauza lor a pierdut convocarea la EURO 2024: „Așa e în România”

Rapid a aterizat vineri la București, după cantonamentul din Slovenia, iar la aeroportul ”Henri Coandă” din Otopeni Cristi Manea a discutat cu reprezentanții mass-media.

Cristi Manea a răbufnit la adresa fostei echipei: ”Normal că sunt supărat! Mă așteptam să mă sprijine mai mult”

Cristi Manea a avut o reacție acidă după ce s-a despărțit de CFR Cluj. A mărturisit că spera să primească un sprijin mai mare din partea clubului din Ardeal, dar și că e supărat, pentru că nu a mai prins minute în ultimele meciuri din sezonul trecut, fapt care l-au făcut să piardă și convocarea la Campionatul European din Germania.

”Nu mă interesează ce spun cei de la CFR. Sunt supărat, normal că sunt supărat. Pentru că nu am mai jucat în ultimele meciuri din sezonul trecut și am pierdut și Campionatul European. Sunt mândru de băieți, mi-a părut rău că au fost eliminați.

Normal că-mi doresc să revin la Națională, orice jucător are asta în cap. Voi da totul zi de zi și sper să mă întorc la Națională. Normal că mă așteptam ca cei de la CFR Cluj să mă sprijine mai mult, dar asa e in România, când expiră contractul nu mai poți juca”, a spus Cristi Manea.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.