Neil LennonRapidȘtiri Rapid București

Dupa „Lewa”, Rapid îl are în lot și pe „Roy Keane”. Cui i-a dat Neil Lennon acest supranume

La finalul cantonamentului din Slovenia, Neil Lennon, antrenorul Rapidului, a oferit un interviu pentru Rapid TV. Britanicul s-a declat mulțumit de pregătirea efectuată și a lăudat pe toată lumea pentru modul exemplar în care s-au antrenat. Totodata, Neil Lennon a dezvăluit ce supranume a primit Gabriel Gheorghe. Iată ce a declarat A1 de la Rapid:

„Sunt foarte mulțumit de felului care a decurs pregătirea. Jucătorii au devenit mai puternici de la o zi la alta, iar atitudinea pe care au avut-o față de pregătire și față de ceea ce le-am cerut a fost exemplară.

Sunt foarte bucuros pentru modul in care au asimilat metodele pe care le-am folosit cu ei, iar profesionalismul de care au dat dovadă este excelent.

După părerea mea cantonamentul a fost un real succes daca ne raportăm la ceea ce eu și stafful meu ne dorim de la jucători.

E un sistem nou de joc față de cel din sezonul trecut și a durat ceva timp până când jucătorii s-au adaptat. Sunt și jucători noi care au nevoie de timp ca să se integreze. Sunt foarte mulțumit. Mai avem încă o săptămână de pregătire și e timp suficient ca să devenim și mai buni.

M-au impresionat mai mulți tineri, pe Gheorghe l-am poreclit Roy Keane. Stan mi-a plăcut cum a evoluat, toți, de la cel mai tânăr și până la Săpunaru m-au impresionat. Nu numai în ceea ce privește fotbalul, ci și din punct de vedere al personalității. Atmosfera la echipă este foarte bună”, a declarat Neil Lennon pentru Rapid TV.

S-ar putea sa te intereseze

8 Comments

 1. Iti multumesc Andrei, pentru postare si modul de exprimare.
  Doresc ca cei care isi dau cu parerea sa aiba capacitatea mentala sa inteleaga ca toti cei implicati in organegrama clubului au un tel comun.
  PS. Sunt un rapidist din 1961, fost prieten cu 80% dintre LEGENDARIi 1967.

 2. Mă întreb de ce a mai cautat domnul Sucu antrenor prin străinătate, când în comentarii avem doar antrenori, preparatori, patroni, președinți. Toți știți fotbal, tactici, mai terminați odată cu atâtea sfaturi și idei și hai sa avem încredere în tot ce face acest om, era mai bine dacă nu venea nimeni și eram tot prin liga a 4 a. Mai vedeți-vă de treaba comentatorilor de canapea

 3. 1 rapidist, will 🇶🇦 – Ma uit la comentariile acestor doi imbecili si ma intreb daca au ceva in cap in afara de o prostie crasa si o rautate pe masura!
  Lennone, gata ma retardule te tragi de sireturi cu el si incepi sa critici, fmm de handicapati!

 4. Lennone, hsi sa vedem mai intai rezultatele echipei in teren, la oficiale….

  Conform program tur, trebuie sa faci vreo 35 p in cele 15 meciuri

 5. Gata…stam linistiti….cu Lewa si Keane jucam finala CL cu cei ai lui Guardiola.

  Lennone….nu fac bine jucatorilor, astfel de deraieri ale tale…

 6. Da, să zicem că știe ce face antrenorul,dar jucătorii știu ce au de făcut? Mă gândeam că nu ar fi fost rău să zică și de Săpun’ că e de fapt,,Pepe’’ și nu doar din cauza apropierii de vîrstă…! Cred că vom ajunge să judecăm un 3-4-3 sau un 3-5-2 trebuie un fundaș central de calibru și portar de calitate și toate astea ar fi fost bine să apară înainte de cantonamentul care tocmai a luat sfârșit. Toate cele bune și Hai Rapid!!!

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.