Rapid

De ce s-au retras Bombardierii si cine va conduce Peluza Nord Rapid. Detalii oferite presei de Liviu Ungurean dupa ce a facut un pas in lateral

Intr-un interviu spectaculos acordat publicatiei FANATIK, Bocciu a explicat motivele pentru care s-a decis sa se retraga de la conducerea Peluzei Nord Rapid. Problemele pe care le are cu autoritatile, fiind sub control judiciar cu interdictie de a intra pe orice arena sportiva l-au determinat sa faca un pas in lateral.

In interviul acordat pentru fanatik.ro, Liviu Ungurean a vorbit de asemenea si despre retragerea brigazii Bombardierii, dar si despre ce calitati trebuie sa aiba noul lider al Peluzei Nord Rapid.

De ce s-au retras Bombardierii

„Bombardierii s-au retras pentru ca sunt foarte nemultumiti de situatia in care au ajuns ultrasii in Romania. Aceasta vanatoare de vraijtoare a organelor statului. Nu mi se pare corect asa ceva. Nimanui nu i se pare. In tara asta sunt multe alte lucruri de pus la punct inaintea suporterilor.

Politia, Jandarmeria sa nu uite ca fanii baga mana in buzunar si sustine echipele. Nu suntem intretinuti, nu suntem pe salarii, nu suntem cumparati, nu suntem platiti ca sa facem acea atmosfera pe stadioane. Noi facem asta din pura pasiune. Nu stiu daca pot sa inteleaga asta. E foarte multa munca, implicare, ca sa ajungem la standardele care sunt in zilele astea”, a declarat Bocciu pentru sursa citata.

Cine va conduce Peluza Nord

Totodata, Liviu Ungurean a vorbit si despre noul sef al Galeriei Rapidului. Bocciu a dezvaluit ca membrii brigazilor vor decide cine il va inlocui la conducere si a scos in evidenta calitatile pe care acesta trebuie sa le aiba.

„Eu nu vreau sa ma implic absolut deloc. Am cerut grupurilor sa se stranga cu totii, sa stea la masa si cel care va fi cel mai dedicat si care isi va dori foarte mult sa conduca galeria si isi va priva familia, sotia, copiii si parintii de dragostea lui si va pune Rapidul pe primul loc, acela va fi omul care va conduce Peluza Nord. Un sef de galerie trebuie sa fie dedicat 100%, sa lase toate problemele. Nu stiu cand vor lua decizia. Ei decid”, a mai spus Liviu Ungurean.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.