Extra-Sport

Zeci de mii de oameni prezenti la concertul COLDPLAY au HUIDUIT la unison. Care este motivul care a dus la aceasta reactie

Un moment inedit a avut loc miercuri seară la concertul celebrei trupe Coldplay de pe Arena Națională când solistul Chris Martin a invitat pe scenă un tânăr român care a cântat o piesă lentă, o prelucrare a unei manele.

O parte a publicului a început să fluiere cu putere momentul, în timp ce o alta a aplaudat. Chris Martin, solistul trupei Coldplay, a continuat să cânte alături de el și să-l încurajeze, scrie hotnews.ro.

În momentul prezentării, Chris a spus că l-a văzut în timp ce se plimba prin Centrul Vechi din București și s-a declarat impresionat de „ce multe talente muzicale are România”.

„Îl chem pe scenă pe noul meu prieten român, un tânăr artist pe care sper să-l primiti cu inima deschisă”, a spus solistul.

Muzicianul se numește Babasha iar videoclipurile lui au milioane de vizualizări pe YouTube.

Acesta a spus că se bucură foarte mult de oportunitate, că va interpreta o melodie compusă de el și că speră să spargă barierele intre genurile muzicale din Romania.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.