Neil LennonRapidȘtiri Rapid București

Neil Lennon a vorbit despre ce vrea sa facă la Rapid: „Asta ne dorim și e foarte important pentru mine”

Nationala U18 a României a învins naționala similară a Bulgariei (1-0) într-o partidă amicală jucată la Buftea. La meci a participat și Neil Lennon alături de stafful său și de Dan Șucu, patronul Rapidului, care a venit însoțit de cei doi fii ai săi.

Dupa meci, Neil Lennon a acordat un scurt interviu pentru Rapid TV:

„Am venit să-i urmăresc pe jucătorii noștri (n.r. Ungureanu, Cuculescu și Cepoi). Acești jucători sunt foarte importanți pentru mine. Vrem să dezvoltăm și să luăm mai mulți tineri de la academie care să joace la prima echipă. E important pentru toate cluburile, dar și pentru mine in special, să creștem și să promovăm tineri jucători”, a declarat Neil Lennon.

Antrenorul Rapidului a vorbit despre primul transfer prezentat de club

„Gojkovic e un jucător bun, l-am urmărit, e foarte puternic cu mingea la picior, are o energie extraordinară, un picior stâng foarte bun. Dacă simte o pasă o dă în față cu entuziasm și are rezistență pentru meci. Sunt foarte fericit pentru acest transfer”, a mai spus Neil Lennon.

Rapidul se reunește

„Sunt foarte entuziasmat că începem pregătirea. Vom munci din greu ca să fim pregătiți cum se cuvine de startul sezonului”, a incheiat antrenorul Rapidului.

Amical cu Ruzomberok

Rapid va disputa în Slovenia pe 25 iunie, un amical împotriva echipei RUŽOMBEROK din Slovacia.

Partida se va juca la Maribor, acolo unde Rapid își va desfășura cel de-al doilea cantoment al verii.

Nu doar Rapidul își aniversează ziua de naștere la 25 iunie. Și Neil Lennon, antrenorul giuleștenilor este născut pe aceeași dată.

Clubul nu a anunțat încă dacă organizează ceva pentru fani, dar cu siguranță va fi o sărbătoare separată de echipă. Asta daca nu cumva se va organiza o deplasare la Maribor și fanii vor decide la rândul lor să petreacă departe de Giulești.

Meciul cu RUŽOMBEROK va fi trimis de Rapid TV pe Facebook și pe YouTube.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.