Marius SumudicaNeil Lennon

Marius Șumudică nu crede în antrenorii străini: „Nu au avut succes în România”

Rapid nu are încă antrenor pentru sezonul următor, iar Dan Șucu a spus că nu-l va anunța mai devreme de sfârșitul campionatului.

Varianta Neil Lennon e din ce în ce mai vehiculată de presă, iar Marius Șumudică a răspuns sincer când i s-a cerut părerea.

„Nu știu ce să zic despre el. Este un antrenor care a câștigat trofee prin Scoția. Bine, dacă ești răutăcios poți să zici că a câștigat trofee pentru că Rangers nu exista, era în faliment.

Să câștigi trofee la Celtic nu este chiar așa de greu. Campionatul în Scoția se dă doar în două echipe, Celtic și Rangers.

Dacă domnul Șucu a luat decizia asta, probabil că își asumă. Am înțeles că este decizia lui pentru că managementul sportiv  nu mai există la Rapid.

Daniel Niculae nu va mai continua din vară. Poate să-ți iasă cu antrenor și poate să nu-ți iasă. Eu cred că este un risc foarte mare, dar pe care domnul Șucu și-l asumăa declarat Marius Șumudică la FANATIK SUPERLIGA pe Prima Sport 1.

Marius Șumudică îi urează baftă

„Nu pot să-i urez decât baftă și să reușească. Este un risc pentru că nu-mi aduc aminte ca un antrenor străin să aibă succes în România

În afară de Mandorlini, antrenorii străini nu au reușit să câștige trofee în România. Eu nu sunt fanul acestor titulaturi de „manageri” care nu există nici măcar în Premier League.

Poate așa se vrea la Rapid, nu știu. Le doresc baftă și sper că la anul vor lua campionatul așa cum își doresc. Există posibilitatea să reușească, doar că e foarte greu să antrenezi echipe din străinătate”, a mai adăugat tehnicianul.

 

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.