Daniel PancuRapidȘtiri Rapid București

Daniel Pancu anunta REVOLUTIA la Rapid: „Cu siguranta vor pleca”

Daniel Pancu e sceptic cu privire la rezolvarea problemelor din cadrul lotului intr-o perioada atat de scurta.

„Probabil lucrurile vor fi asa, de orgoliu, probabil, dar problema de atmosfera eu nu o vad rezolvata in momentul de fata decat la vara. Cu siguranta la vara va fi un nou antrenor la Rapid si, iarasi cu siguranta spun, sper sa ma insel, dar vor fi si foarte multi jucatori care vor pleca”, a declarat Pancone potrivit gsp.ro.

Daniel Pancu știe de ce are nevoie Rapidul pentru performanță și se miră cum de nimeni nu a văzut asta până acum

„Când l-au pus pe Mutu antrenor, am fost în finala pentru preluarea băncii tehnice. Nu a fost public pentru a nu mă expune, plecasem de puțină vreme de la Rapid. Dacă eram numit atunci, eu jucam cu 3 fundași centrali: 3-4-2-1. Doi fotbaliști cu profilul numărului 10, Ioniță și Rareș Ilie, sau Sefer și Rareș Ilie, Dugandzic în atac și Săpunaru – Grigore – Ignat în apărare.

Dacă te întorci puțin în istorie: sezonul 1998-1999, cu Mircea Lucescu, am luat titlul și Supercupa cu 3 fundași centrali. În 2002-2003, cu Mircea Rednic, am luat Cupa și campionatul cu 3 fundași centrali. În 2005, 2006 și 2007, cu Răzvan Lucescu, Rapid a ajuns în sferturile Cupei UEFA și a luat două Cupe cu 3 fundași centrali.

Cum nu se gândește nimeni să aducă un antrenor care să aibă profilul ăsta? Plus că e un sistem la modă în Europa, în ultimul timp. Leverkusen, Sporting Lisabona… Sunt multe echipe care îl folosesc. Dar te uiți în istorie și te întrebi: Rapidul cu ce a câștigat campionatul? Cu sistemul ăsta! Toate trofeele au fost luate cu sistemul ăsta!”, a declarat Daniel Pancu pentru sursa citata.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.