Dan ȘucuDumitru DragomirRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Dan Șucu, descris perfect de Mitică Dragomir: „Își dă și viața pentru Rapid, nu ca ceilalți”

Dan Șucu a fost lăudat de Dumitru Dragomir, dar a fost și avertizat de problemele pe care le-ar putea avea în urma impliccarii

„Ăsta își dă și viața pentru Rapid, nu ca ceilalți, ‘farseuri’. Dom’le, să știi de la mine că în funcția de patron sunt foarte puțini care vin și care mai bagă și ceva bani. Cel puțin Șucu a avut un interes, copiii. L-am văzut cât suferă.

‘Băi, Dane, bă, stai liniștit, fotbalul a băgat milioane în groapă’. Bineînțeles, ăsta e sport, pui la inimă toate prostiile. Prin câte am trecut eu, trebuia să fiu în groapă de 20 de ani.

S-a terminat meciul, hai la șpriț! De când am spus eu în emisiune treaba asta? Știi ce se întâmplă la nemți și la englezi, și la spanioli după meci? Întrebați-l pe Mutu și pe toți care au trăit în fotbalul asta. Dacă nu bagă aia niște ‘șprițane’.. Dacă nu bei și un pahar de vin, nu ești fotbalist.

Cornel Dinu a fost unul dintre cei mai mari fotbaliști care i-a avut țara. A avut gura spurcată ca și mine. Foarte multă lume e invidioasă pe el. Juca de notă 10, se culca la 2 dimineață, dar era primul la antrenament“, a spus Mitică Dragomir pentru fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.