Gigi Becali

VIDEO | Becali si civilizatia | Ce afirma patronul FCSB intr-o inregistrare celebra

Dan Șucu, acționarul majoritar de la Rapid, a vorbit despre pregătirile echipei pentru meciul crucial cu FCSB, exprimându-și în același timp frustrarea față de anumite aspecte ale fotbalului românesc.

Într-un interviu acordat pentru gsp.ro înaintea partidei Rapid – FCSB, Dan Șucu a subliniat importanța acestui derby pentru clubul Rapid și a subliniat dorința de a rămâne un participant constant în „derby-ul României”.

„Am fost acolo în urmă cu 50 de ani, și cu 20 de ani înainte, iar acum suntem iar aici. Asta ne-am dorit noi la Rapid. În ultimii ani n-am fost acolo, au fost alții. Acum vrem ca Rapid să rămână în derby-ul României pe viitor, indiferent că adversarul va fi FCSB, CFR Cluj, Universitatea Craiova sau alții”, a declarat Șucu.

În ceea ce privește meciul cu Universitatea Craiova, încheiat cu scorul de 1-1, Șucu a recunoscut că a fost un meci dificil și a subliniat importanța obținerii de puncte în această fază a competiției.

În legătură cu controversa legată de un posibil penalty neacordat, Șucu a evitat să comenteze aspectele tehnice ale deciziilor arbitrale, afirmând că fiecare greșeală este fără intenție și că punctele pierdute în acel meci nu mai contează acum, concentrându-se pe următorul meci cu FCSB.

În plus, Dan Șucu a vorbit despre gestul clubului Rapid de a oferi acces gratuit copiilor sub 14 ani la meciul cu FCSB, subliniind importanța de a readuce dragostea pentru fotbal în rândul tinerilor și de a face fotbalul accesibil pentru toată lumea.

Însă, cel mai remarcat aspect al declarațiilor lui Șucu a fost exprimarea sa fermă a frustrării față de aspectele de „anormalitate” și lipsa de „civilizație” în fotbalul românesc. Acesta a subliniat decizia echipei Rapid de a oferi peluza întregii galerii a FCSB-ului, într-un gest menit să promoveze normalitatea și respectul reciproc între cluburi.

„Am făcut acest gest pentru normalitate. Chiar dacă nu suntem convinși că adversarii noștri vor proceda la fel. Dar dacă este vorba să rupem această stare de anormalitate, Rapid trebuie s-o facă”, a concluzionat Șucu.

În ciuda provocărilor și a tensiunilor dinaintea derby-ului cu FCSB, Dan Șucu rămâne ferm în dorința sa de a promova o schimbare pozitivă în fotbalul românesc și în relațiile dintre cluburi.

Cei de la FCSB au raspuns deja prin vocea lui Gheorghe Mustata cat de civilizati sunt.

„Dacă îmi dă toată peluza o iau, dar eu tot acolo sus le dau. Peluza este normal 14.000, dar se lasă câteva sectoare libere și rămân în jur de 10.000. Am cereri foarte mari, cred că am cerere de peste 5.000 de bilete. Anunț și o fac public, să nu cumva să o auzim peste două, trei săptămâni când jucăm cu Rapid în play-off.

Nu le dau toată peluza, indiferent de situație nu le dau toată peluza. Le dau 5%, dacă vor să îmi dea 5% să îmi dea, putem să ne cumpărăm online în tot stadionul. Am vorbit cu suporterii, le-am transmis și suporterilor aseară la meci”, a declarat Gherghe Mustață potrivit celor de la Fanatik.

De fapt, e deja celebra o inregistrare audio cu patronul FCSB-ului in care vorbeste cu subiect si predicat despre nivelul de civilizatie pe care il are.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.