Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

Rapid a facut o cerere speciala la LPF, dupa decizia Comisiei de Disciplina. Ce vor sa obtina giulestenii

Președintele Rapidului, Daniel Niculae, susține că decizia de a închide doar anumite sectoare ale stadionului Giulești este în regulă, însă a anunțat că alb-vișiniii au făcut o cerere către LPF pentru a le fi permis accesul copiilor în sectoarele închise suporterilor adulți.

Daniel Niculae, președintele Rapidului: „Vrem să aducem copii în două sectoare”

„E o decizie normală, ne dorim să jucăm cu spectatori. Ar fi păcat să jucăm cu stadioane închise pentru mici probleme care se întâmplă în timpul unui meci. Suntem în comunicare cu suporterii noștri.

În ultimii ani, suporterii Rapidului s-au comportat ireproșabil. Ar fi fost păcat să privăm lumea de spectacolul oferit de suporterii noștri. 14.000 este capacitatea maximă, dar sunt anumite zone de tampon. În total, sunt aproximativ 12.500 de locuri. Sunt anumite sectoare care vor fi închise, nu am stat să calculez numărul locurilor din acele sectoare.

Am făcut o adresă către LPF și ne dorim ca în două sectoare din Peluza Sud să aducem cât mai mulți copii. Ar fi păcat să nu vadă un spectacol fotbalistic cu două dintre cele mai bune echipe ale României. E cerere foarte mare la meciurile Rapidului. Îi privăm pe unii dintre fanii maturi, dar nu ar fi corect față de copii. Cred că biletele se vor pune în vânzare în cursul zilei de azi (n.r. miercuri)”, a spus Daniel Niculae la Digi Sport Special.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.