Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Bărbații și femeile știu asta, dar soția lui Dan Șucu o spune pe față. Care este secretul fericirii în relațiile de cuplu

Diana Șucu a mărturisit că nu îi plăcea fotbalul înainte ca soțul ei să investească la Rapid și încerca să își ferească copiii de acest sport.

„Cu sinceritate, deja îmi este dor de fotbal, a început să îmi placă pe stadion. Așteptăm următorul meci care este peste două săptămâni, doar că va fi la Craiova, unde eu nu merg. În general, nu merg în deplasare.

Încerc să îl ajut (n.r. pe Dan Șucu). Sunt și PR-ul lui, asistentul medical. Pot să spun că este foarte amărât după meciurile în care nu câștigă. El este un învingător în general și își dorește să câștige tot. Învață în fiecare zi.

Încerc să mă familiarizez cu fenomenul ăsta. Până acum nu intrasem pe un stadion, recunosc. Am încercat pe cât posibil să redirecționez copiii în cu totul și cu totul alte direcții pentru că fotbalul mi se pare foarte agresiv. Ei nu știu să plângă pentru că tot timpul am fost lângă ei”, a spus Diana Șucu.

Întrebată dacă se gândește să învestească bani în fotbal, Diana Șucu a răspuns cu un secret al celor mai fericite cãsnicii:

„Dar nu este suficient că o face capul familiei? Am o afacere, dar banii mei sunt banii mei, banii lui sunt banii noștri”, a spus doamna Șucu potrivit gsp.ro.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.