Daniel NiculaeRapidȘtiri Rapid București

S-a oficializat TRANSFERUL! Daniel Niculae a vorbit despre ultimul jucator achizitionat, dar si despre strategia Rapidului

Rapid l-a achiziționat pe Rareș Pop, unul dintre cei mai buni tineri jucători din țară, scrie fcrapid.ro – site-ul oficial al Rapidului.

În vârstă de numai 18 ani, Rareș a jucat deja în 53 de meciuri pe prima scenă a fotbalului românesc, reușind 6 goluri și 4 pase decisive.

Mijlocașul născut la Arad a semnat un contract valabil până în 2028, urmând a fi împrumutat la UTA, până în vară, când se va alătura lotului giuleștean.

În actualul sezon, Rareș Pop a evoluat în 25 de meciuri de Superligă, reușind să înscrie de trei ori, o dată chiar în poarta Rapidului, în partida de la Oradea, terminată la egalitate (2-2).

Pop este un om de bază la naționala U19 a României, iar anul trecut a debutat și pentru formația U21, sub comanda lui Daniel Pancu, acesta evoluând în partida cu Albania, din preliminariile Euro.

Daniel Niculae a vorbit despre noul jucător al Rapidului, dar și despre strategia de viitor a clubului

„Ne bucurăm că am reușit să îl achiziționăm pe Rareș, pentru ca este printre cei mai buni tineri din țară și credem foarte mult în el.

Și-a dorit să rămână la UTA Arad, clubul care l-a format, până în vară, pentru că vrea să-și îndeplinească obiectivele cu arădenii.

Strategia noastră are la bază creșterea de tineri jucători români, care pot fi o soluție pentru echipa națională.

Avem mare încredere în tinerii transferați, dar și în cei pe care îi avem deja în lot. De asemenea, avem și în Academie jucători de mare viitor, care sperăm să facă pasul către prima echipa, cât mai repede”, a declarat președintele Rapidului.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.