Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Rapidistul despre care se spune ca va candida la Presedintia Romaniei il lauda pe Dan Sucu, dar il contrazice intr-o privinta

Mircea Geoană a lăudat modul în care Rapidul funcționează de când a fost preluat de Dan Șucu.

Problema centrală este cultura clubului. Este o cultură construită profesionist, cum face Şucu. Am speranţe că va aşeza Rapidul şi alte cluburi pe baze mai puţin capricioase, mai transparente, mai capitaliste.

Cum e posibil, iar aici nu vreau să critic pe nimeni din România, ca în Italia să joace ăia cu Dacia pe piept (n.r. – Udinese), iar la FC Argeş nu ştim să vorbim cu oamenii ăia, ditamai compania, să facă la fel? De ce? Pentru că fug de reputaţia proastă. Am avut o discuţie şi cu Dan Şucu, care a spus că statul nu e bun la nimic. Nu o fi bun, dar stadionul Giuleşti e făcut de stat. Trebuie să găsim o claritate.

Mircea Geoană, la podcastul Da Bravo prezentat de Mihai Bobonete

Mircea Geoană a fost președintele al Senatului, ministru de externe și lider al Partidului Social Democrat. Acesta a candidat la prezidențiale în 2009 și la primăria capitalei în 2004, pierzând de fiecare dată împotriva lui Traian Băsescu. Geoană este un fan declarat al Rapidului, fiind adesea prezent în tribunele Giuleștiului.

Aparițiile tot mai dese în mediul public ale politicianului alimentează zvonurile că acesta va candida la alegerile prezidențiale din acest an.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.