Gigi BecaliRapidȘtiri Rapid BucureștiSuperliga

MM Stoica se teme de Rapid! Ce dezvaluiri a facut Gigi Becali in direct

Gigi Becali nu s-a putut abţine, după ce a auzit declaraţiile lui Dan Şucu. Acesta a transmis un mesaj ironic şi i-a invitat pe rivalii de la Rapid să vină după FCSB, deoarece roş-albaştrii le vor face cu mâna de la distanţă.

„Lui Dan Şucu îi transmit să vină după noi. Să vină, dar vă facem cu mâna de la distanţă. Să vină!

Am văzut meciul Rapidului, dar nu o văd principala adversară la titlu. MM şi ceilalţi spun că o consideră mai puternică pe Rapid decât CFR, dar eu zic că e invers. Aşa simt, dar dacă joacă fundaş stânga Manea, nu mai e mai puternică CFR. Nu stau eu să le fac echipa, dar aşa cred.

Crezi că Mutu nu a văzut meciul de aseară? Crezi că Mutu nu a văzut vedetele când au intrat în teren. Mutu a văzut defectele echipei şi le va regla. Mutu vede fotbal, dar mai durează până se acomodează. El va regla echipa”, a declarat Gigi Becali, conform orangesport.ro.

Dan Șucu, mesaj rãzboinic pentru Gigi Becali după ce Rapid a venit la 6 puncte de FCSB

„Bineînțeles că avem o satisfacție. Suntem bucuroși când ne uităm la clasament. Momentan suntem la 6 puncte de FCSB, dar să nu uităm că azi joacă cu Sepsi și e favorită, conform calculelor hârtiei. Va fi o dispută foarte interesantă. 

FCSB păstrează un avans confortabil, dar cred că bătălia va fi în continuare foarte interesantă. Dar cine o scoate pe CFR Cluj din lupta la titlu greșește foarte mult. Nu suntem doar noi și FCSB, cum ar părea după clasament. Și CFR Cluj rămâne o echipă redutabilă. Va fi o competiție în trei.

Rapid prinde tot mai mare viteză. Acum vreau doar să-i transmit un mesaj public domnului Becali: «Venim! Venim! Venim după voi! Venim după FCSB!»”, a spus Dan Șucu, potrivit Fanatik.

Când am plecat spre meci, mă gândeam că și o remiză ar fi fost bună. Dar prin minutul 70 recunosc că aș fi fost amărât să ne egaleze, pentru că noi am avut ocaziile mai clare. Mi-a plăcut foarte mult angajamentul echipei.

Tot ce-mi doresc acum e să nu luăm piciorul de pe accelerație. pentru că o victorie vineri cu Hermannstadt ar însemna și calificarea automată în play-off. Dacă domnul Becali consideră că lupta e încheiată și nu-i e frică de Rapid, foarte bine. probabil are dreptate. Eu nu mă pricep atât de bine la fotbal. Dar cred că în acest play-off care urmează, oricine poate bate pe oricine. Va fi cel mai spectaculos din istorie și asta nu poate să fie decât bine pentru fotbalul românesc.

– Dan Șucu, acționar majoritar Rapid, pentru GSP.ro

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.