Marius Sumudica

Marius Șumudică față-n față cu temutul Erdogan

Chiar înainte de a juca împotriva celor de la Fenerbahce în Cupa Turciei, Marius Șumudică a avut parte de un moment special.

Marius Șumudică s-a întâlnit cu președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan

Marius Șumudică a vorbit mereu despre admirația față de președintele Turciei, Recep Tayyip Erdogan, și a afirmat în mai multe rânduri dorința de a-l cunoaște. În cele din urmă, dorința sa s-a concretizat.

Turcia are un preşedinte care iubeşte mult fotbalul. Cluburile sunt ajutate, preşedintele apreciază fotbalul. Turcia are noroc, din acest punct de vedere, şi dacă faceţi o comparaţie cu România, puteţi vedea asta”, declara antrenorul român.

Conform turcilor de la gazispor.com, Erdogan a vizitat orașele afectate de cutremurele din Turcia, iar Marius Șumudică s-a aflat printre membrii delegației de la Gaziantep cu care s-a întâlnit președintele Turciei. Securitatea a fost maximă.

Președintele clubului, Memik Yilmaz, și jucătorul Furkan Soyalp au fost celelalte persoane delegate să se întâlnească cu Recep Tayyip Erdogan.

Erdogan l-a întrebat despre dorința de a obține cetățenia turcă

Marius Șumudică i-a confirmat președintelui Turciei că vrea pașaportul turcesc, dar cu o condiție: să nu fie obligat să renunțe la cetățenia română.

Sunt onorat, am discutat câteva minute cu președintele Turciei, unul dintre cei mai puternici oameni din lume. Este o onoare pentru mine. M-a întrebat dacă îmi doresc pașaportul turcesc.

I-am zis ‘Cu mare plăcere, dar nu renunț la cetățenia română’. I-am spus și că este o mare onoare pentru mine”, a declarat Marius Șumudică, pentru Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.