Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Sucu i-a certat pe ziaristi dupa victoria cu Hermannstadt: „Astfel de articole nu isi au locul”

Dan Sucu s-a declarat multumit dupa victoria cu Hermannstadt, scor 2-0, dar a certat ziaristii pentru un articol depreciativ la adresa lui Catalin Carjan.

„Ne era teama de acest meci. Dupa victoria de la Cluj ne-a fost teama sa nu ne relaxam.

Suntem puternici, avem jucatori care nu isi permit sa se relaxeze pentru ca avem pe banca mereu pe cineva pregatit sa le ia locul.

M-a deranjat un articol depreciativ la adresa lui Carjan. E un tanar pe care il apreciem foarte mult, e pregatit sa intre sa-si arate valoarea si o va face cand va fi nevoie de el. Astfel de articole nu isi au locul si meritam mai mult respect”, a declarat Dan Sucu la finalul meciului cu Hermannstadt.

Articolul care l-a deranjat pe patronul Rapidului

Iata articolul aparut pe prosport.ro care l-a deranjat pe Dan Sucu:

Rapid îl trece pe Cătălin Cîrjan la capitolul „țepe”. Fotbalistul împrumutat de la Arsenal Londra nu l-a convins pe Cristiano Bergodi

În plus, Dan Șucu și Victor Angelescu au hotărât să investească o sumă importantă de bani, peste 700.000 de euro, în transferul unui alt tânăr jucător de mare perspectivă: Rareș Pop de la UTA .

Surse din antuajul fotbalistului au dezvăluit că negocierile celor de la Rapid pentru împrumutul lui Cîrjan la Rapid au durat în vara anului trecut peste o lună de zile.

Motivul? În prima fază Arsenal Londra era de acord pentru un împrumut al lui Cîrjan la Rapid fără opțiune de transfer definitiv din partea giuleștenilor.

Care e clauza de transfer definitiv pe care Dan Șucu nu o va plăti în cazul lui Cătălin Cîrjan

Dar, după negocieri intense, „tunarii” au acceptat în cele din urmă clauza unui transfer definitiv al internaționalului U 21 din partea giuleștenilor, însă suma este peste un milion de euro.

Rapid a acceptat această sumă, însă evoluțiile de până acum ale lui Cîrjan au fost destul de slabe și este greu de crezut că Dan Șucu îl va mai transfera definitiv pe acesta în Giulești, mai ales că Bergodi nu este prea încântat de internaționalul U 21 și nici nu-l introduce în primul „11”. Astfel că, Dan Șucu a decis deja să investească de acum o sumă importantă de bani prin aducerea de la vară a lui Rareș Pop de la UTA.

  • 400.000 de euro e cota lui Cătălin Cîrjan. potrivit transfermarkt.com
  • Contractul lui Cîrjan cu Arsenal e valabil până în vara lui 2025

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.