Gică PopescuRapid

Gica Popescu a vorbit despre transferul lui Aioani la Rapid. Ce spune „Baciul”

Farul primește 400.000 de euro în schimbul portarului care a făcut-o campioană. Dobrogenii păstrează 20% dintr-un eventual viitor transfer al lui Aioani. Gică Popescu a explicat de ce Gică Hagi a fost de acord cu această sumă.

Gică Popescu, după transferul lui Aioani la Rapid

Astfel de socoteli sunt făcute de partea tehnică. Gică (Hagi) decide cine pleacă și cine vine. În momentul în care vine o ofertă, știm foarte bine care este situația în vestiar. Gică a considerat că prețul este unul bun și l-a lăsat să plece.

Mereu se poate mai bine din punct de vedere financiar! Nu știu dacă e cazul aici. Eu nu am participat la negocieri. Nu pot să spun ce s-ar fi întâmplat, poate ar fi fost și mai puțin. Nu putem face aprecieri, a spus Gică Popescu la „Fotbal Club”, de la Digi Sport.

Întrebat dacă suma de transfer, doar 400.000 de euro, reprezintă și o „disperare financiară”, Gică Popescu a spus: 

Aioani este un jucător care ne-a ajutat foarte mult la câștigarea campionatului. E un jucător care ne-a salvat din situații delicate. Câteodată este bine să te gândești și la jucător. Banii pe care îi va lua la Rapid nu i-ar fi luat niciodată la Farul. Nu ne permitem să plătim salariile pe care le oferă FCSB, CFR Cluj sau Rapid. Trebuie să ne gândim și la viitorul jucătorului. Îl știți pe Gică, e un tip extrem de darnic. Prima dată se gândește la jucător
– Gică Popescu, președinte Farul

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.