AdevaratDan ȘucuDezvoltare Personala

Dragos Petrescu, colegul lui Dan Sucu de la Imperiul Leilor, a lansat un curs extraordinar pentru toti cei care vor sa dezvolte o afacere

Dragos Petrescu, colegul lui Dan Sucu de la Imperiul Leilor, a lansat un curs extraordinar pentru toti cei care vor sa dezvolte o afacere!

Cu un cost mult sub valoare pe care o au informatiile si lectiile oferite, cursul omului de afaceri este un MUST HAVE pentru toti cei care vor sa invete de la oameni care si-au demonstrat priceperea in domeniul afacerilor.

Pentru mai multe detalii, apasa pe imaginea de mai jos ⬇️

life-university.ro

Cine este Dragos Petrescu

Dragoș Mihai Petrescu, născut la data de 10 noiembrie 1970, în inima Bucureștiului, este un antreprenor de vârf, cunoscut în special pentru fondarea prestigiosului lanț City Grill Restaurants. Cu o carieră îndelungată și plină de reușite în industria ospitalității, Petrescu s-a impus ca un lider influent în domeniul antreprenoriatului românesc, având o contribuție semnificativă la dezvoltarea și modernizarea acestui sector.

Educație și Primele Pași în Antreprenoriat

Cu o educație solidă, avându-și rădăcinile în Liceul de Informatică „Tudor Vianu” și continuând cu Institutul Politehnic din București, Dragoș Petrescu și-a pus bazele cunoștințelor tehnice și analitice. În aprilie 1990, începe să își croiască drumul în lumea afacerilor, debutând în antreprenoriat cu vânzarea de ziare în pasajul de la Piața Universității și ulterior cu deschiderea unor chioșcuri în stațiile de autobuz din București.

Ascensiunea în Industria Ospitalității

Cariera lui Dragoș Petrescu în industria ospitalității începe cu McDonald’s, unde a reușit să se califice pentru o franciză. Experiența dobândită în cadrul acestei companii multinaționale i-a permis să acumuleze cunoștințe valoroase în managementul operațional și în serviciile pentru clienți, elemente cheie în succesul ulterior al afacerilor sale.

Fondarea City Grill Restaurants și Alte Inițiative

În anul 1999, în parteneriat cu Cătălin Mahu, Dragoș Petrescu a deschis restaurantul „La Mama”, punând bazele unui brand solid în industria ospitalității din România. După retragerea din acest parteneriat în 2004, a inaugurat primul restaurant City Grill în București, marcând astfel începutul unei afaceri de succes. Sub conducerea sa, grupul City Grill s-a extins, incluzând branduri precum „City Café”, „Trattoria Buongiorno”, „Hanu’ Berarilor”, și altele, fiecare având propriul stil și specific.

Impactul și Recunoașterea în Comunitate

Dedicarea lui Dragoș Petrescu pentru excelență nu a rămas nerecunoscută. În calitate de coordonator al Coaliției pentru Dezvoltarea României și vicepreședinte al Romanian Business Leaders, el a jucat un rol crucial în promovarea unui mediu de afaceri pozitiv și a contribuit semnificativ la dezvoltarea economică a țării.

Concluzie

Dragoș Petrescu este un exemplu emblematic de succes în antreprenoriat, demonstrând că pasiunea, inovația și dedicarea pentru calitate sunt elemente fundamentale în construirea unei afaceri de succes. Prin activitatea sa, Petrescu nu doar că a modelat industria ospitalității din România, dar a și inspirat generații de antreprenori tineri să urmeze o cale similară.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.