Adrian MutuSuperliga

Debut EXCELENT pentru Adrian Mutu pe banca CFR-ului

In epilogul etapei cu numarul 23, CFR Cluj, echipa care este antrenata de fostul tehnician al Rapidului, Adrian Mutu, a invins fara drept de apel pe Voluntari – scor 4-1 (1-1).

Dupa aceasta partida, CFR Cluj imparte locul 2 cu Rapid, la egalitate de puncte, 39, dar fiind despartite de golaveraj. 

Cele doua echipe se vor infrunta in etapa cu numarul 25, la Cluj.

Adrian Mutu, declaratii la instalarea pe banca CFR-ului

„Sunt bucuros că sunt aici, e o mare responsabilitate, o mare provocare pentru mine, o echipă importantă, o echipă mare, cea mai titrată din ultimii 15-20 de ani. Pentru asta spun că este o mare responsabilitate pentru că la CFR există decât o șansă, aceea de a câștiga toate meciurile.

Obiectivele personale se leagă oarecum cu obiectivele echipei, acelea de a ne lupta pentru titlu și bineînțeles și Cupa României. Am găsit un lot foarte bun, cu jucători importanți, cu unii am fost colegi la națională, cu alții am jucat ca adversar în alte campionate, cum ar fi contra lui Tachtsidis, în Italia. Bineînțeles, îi știu bine pe băieții din garda veche, care sunt aici și cu care ne-am luptat și înainte în play-off.

Mă aștept din partea echipei să văd o reacție după înfrângerea de la Botoșani, să reînvinem spiritul pe care l-a avut CFR în anii trecuți, acela de învingători.

Așa cum spuneam, putem spune încet, încet, dar foarte repede, pentru că suntem la CFR și nimeni nu are răbdare. Avem două obiective: câștigarea campionatului și Cupa României. Trebuie să le îndeplinim pe amândouă, cu toate că ne este foarte greu, avem adversari pe măsură”, a spus Adrian Mutu, la prima conferință de presă de la CFR Cluj.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.