Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid BucureștiVictor Angelescu

Dan Sucu a vorbit in direct despre investitiile la Rapid: „Lucrurile sunt clare!” Ce spune magnatul despre contributia lui Victor Angelescu la bugetul clubului

Dan Șucu a decis că este momentul de o majorare de capital la Rapid București

Astfel, milionarul a ajuns să aibă 80% in acțiunile clubului, iar Victor Angelescu a rămas cu doar 20%, iar anunțul a fost făcut pe pagina oficială a giuleștenilor.

Acţionarii clubului FC Rapid au decis majorarea capitalului social. Contribuţiile la această majorare vor fi în cote diferite, astfel încât noua structură a acţionariatului este următoarea: Dan Şucu deţine 80% din acţiuni, iar Victor Angelescu, 20%, a anunţat clubul Rapid București pe rețelele de socializare.

Dan Șucu a ajuns să dețină 80% din acțiunile clubului Rapid București la doar un an și jumătate distanță de la momentul în care a decis să se implice la echipa din Giulești, iar afaceristul a dezvăluit câți bani trebuie să investească Victor Angelescu de acum înainte.

Nu cred, nu e cazul. În clipa de față există o proporție de 4:1. De exemplu, dacă ar trebui să investim două milioane de euro, proporția mea ar fi undeva la 1,6 milioane, a lui la 400.000.

Deocamdată, lucrurile sunt clare, simple. În măsura în care este nevoie de bani, ei sunt investiți. În măsura în care fiecare dintre noi avem posibilitatea de a investi, ne păstrăm procentele. Sunt convins că în proporția de față, Victor are toate posibilitățile să participe în continuare, a spus Dan Șucu, conform DigiSport.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.