Gigi BecaliRapid

Dan Șucu a vorbit despre jucătorul venit de la FCSB și a dezvăluit sentimentul simțit atunci când Gigi Becali l-a transferat

Dan Şucu, acționarul majoritar al Rapidului, a oferit prima reacție despre transferul lui Damjan Djokovic, mijlocaș sosit în Giulești din postura de jucător liber, de la FCSB.

„Damjan Djokovic este o achiziție foarte bună pentru Rapid. Vă spun sincer că, în vară, când Gigi Becali l-a luat la FCSB, am fost invidioşi. L-am considerat de atunci un fotbalist foarte bun şi ne-a fost puțin necaz că nu ne-a venit nouă ideea înaintea celor de la FCSB. Ei s-au mişcat bine atunci, iar acum, când Djokovic nu s-a adaptat, am considerat că putem face noi o ofertă.

El e un fotbalist care va ordona echipa, va aduce linişte. Ne dorim fotbalişti care au câştigat titluri, care au fost campioni. Au o anumită mentalitate. Intră pe teren din primul minut cu gând de a triumfa. E şi exemplul lui Braun sau Petrila, care au fost şi ei la CFR. Cred că am realizat un transfer care ne va ajuta mult”, a declarat Dan Şucu pentru prosport.ro.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.