Adrian MutuDan ȘucuRapid

Adrian Mutu i-a transmis un mesaj lui Dan Sucu. Ce a spus „Briliantul” despre patronul Rapidului

”Briliantul” i-a transmis un mesaj acționarului majoritar de a Rapid, Dan Șucu, și a vorbit despre duelul pe care echipa sa îl va avea în Superliga cu formația giuleșteană, peste două etape de campionat.

Adrian Mutu: ”Îi mulțumesc frumos lui Dan Șucu. Am rămas un simpatizant al Rapidului”

”Peste două etape vom juca împotriva lor. Cum să fie… Eu îi mulțumesc frumos lui Dan Șucu. Rapidul are 36 de puncte și e la egalitate de puncte cu CFR-ul în momentul ăsta.

Undeva mă bucur că o să jucăm acasă. Pe Giulești ar fi fost mai greu. Dar e ciudat puțin pentru că îți dai seama că am rămas un simpatizant al Rapidului. E normal. Și o să rămân și de-acum încolo indiferent unde voi fi.

Dar asta e viața noastră, a antrenorilor. Probabil asta nu va conta la acel meci și sper ca echipa mea să obțină punctele puse în joc. Atâta timp cât nu jucăm unul contra celuilalt bineînțeles că eu simpatizez Rapidul”, a spus Mutu, pentru Fanatik.

După 22 de etape ”scurse” din campionat, CFR Cluj se află pe locul secund în clasament (cu 36 de puncte), la 11 ”lungimi” în spatele liderului ierarhiei, FCSB (47 de puncte).

În etapa cu numărul 25, CFR Cluj va primi vizita celor de la Rapid București, pe teren propriu.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.