RapidVictor Angelescu

Rapid cucereste Romania | Planul FABULOS al lui Dan Sucu a fost dezvaluit de Victor Angelescu

Victor Angelescu a dezvăluit că Dan Șucu pregătește alte lovituri de milioane de euro pentru Rapid, după ce a investit sume importante în ultimul an și jumătate.

Nu poți să zic că s-a lăsat atât de greu. Pentru că, mai întâi, am avut o primă colaborare, s-a scris la vremea respectivă, pe copii și juniori. Domnul Șucu cumpărase baza Coresi, după cum știți copiii lui fac fotbal.

Prima oară când ne-am văzut, el cumpărase baza și noi ne antrenam acolo. Am vorbit despre o colaborare pe partea de copii și juniori, fiind interesat de partea asta prin cei doi copii ai săi. Acolo a fost o discuție foarte rapidă în care  a spus că da, își dorea să ajute și fotbalul de masă.

Să facă mai multe proiecte, pe lânga asta, nu știu dacă ar trebui să spun, să nu-l dau în vileag, planifică să cumpere foarte multe baze și în alte orașe. În țară, să dezvolte, să investească în copii și juniori, în fotbal de masă”, a declarat Victor Angelescu, la fanatik.ro.

Cum a fost convins Șucu să vină la Rapid

„Este proiectul dânsului și e cumva separat de bugetul Rapidului. Ne aduce niște beneficii, asta e clar. O să ajungă, sperăm noi destul de mulți să ajungă în centru. În primul rând e Școala de Fotbal a Rapidului.

După, pentru a veni în acționariat și a intra la Rapid, normal că a trebuit un pic… nu neapărat greu. L-am adus la meci să vadă ce înseamnă Rapidul. Ușor ușor să vadă despre ce e vorba.

L-am adus la meciuri, a văzut ce înseamnă un derby, galeria, cum ne desfășurăm. După 2-3 meciuri m-a sunat să discutăm cum să intre, cum să facem. Normal, după a mai ținut până s-au făcut actele, până când am cumpărat acțiunile și le-am vândut către Dan.

Nu neapărat că s-a lăsat greu, dar normal, trebuia să arătăm și noi ce am făcut până atunci, ce înseamnă clubul. Un audit. Să verifice și el că tot ce spunem e ok, a fost ok, a intrat și cred că a fost de bun augur”, a completat Victor Angelescu.

 

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.