Adrian MutuCristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Adrian Mutu despre Cristiano Bergodi: „Are cu doua puncte mai putin decat aveam eu anul trecut”

”Briliantul” a surprins pe toată lumea când a decis să demisioneze de la gruparea din Giulești cu o săptămână înainte de startul actualului sezon din SuperLiga. Antrenorul a dezvăluit că el a fost cel care l-a recomandat pe Cristiano Bergodi (59 de ani) pentru gruparea de lângă Podul Grant, scrie digisport.ro.

A fost o alegere… discuțiile între mine și club au fost cu vreo săptămână sau 10 zile înainte. Pentru că nu se întâmplă totul într-un minut, nu? Clubul știa de intenția mea, de aceea au și avut timp să aleagă noul antrenor. Ne-am și consultat în privința asta. E ok. Eu cred că rezultatele Rapidului sunt bune, jocul arată bine, Bergodi își face treaba, s-a încheiat turul, are 30 de puncte, chiar dacă are cu două mai puține față de mine anul trecut, merge foarte bine.

Adrian Mutu

Dupa 16 etape in actualul sezon de campionat, baietii lui Cristiano Bergodi ocupa locul 3 cu 30 de puncte acumulate, situandu-se la 4 puncte distanta de liderul FCSB.

Anul trecut pe vremea asta, sub conducerea lui Adrian Mutu, Rapidul avea 32 de puncte si era la 5 lungimi distanta de liderul Farul.

Haideti sa discutam putin pe acest subiect si dupa ce raspunzi la intrebarea din sondaj, lasa un comentariu in care sa argumentezi raspunsul.

[TS_Poll id=”3″]

 

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.