Cristiano BergodiGigi BecaliRapidȘtiri Rapid București

Dan Sucu pregateste transferul iernii. Gigi Becali s-a retras din cursa. Cine este fotbalistul dorit de Rapid

Marius Ștefănescu este cadoul pe care conducerea intenționează să i-l facă lui Cristiano Bergodi imediat ce perioada de transferuri se va redeschide.

Rapid nu a renuntat la transferul lui Marius Ştefănescu şi s-ar fi înţeles cu Mihai Georgescu, fondatorul clubului Viitorul Cluj, cel care a păstrat jumătate din drepturile asupra jucătorului lui Sepsi. De altfel, Laszlo Dioszegi şi-ar dori ca măcar 800.000 de euro să rămână în conturile lui Sepsi.

Cum Sepsi e dispusă, pentru suma potrivită, să se despartă de „bijuteria” sa din lot, Rapid va trebui să-l convingă şi pe Marius Ştefănescu, prin contractul potrivit, să accepte venirea în lotul lui Cristiano Bergodi, cu care a lucrat şi la Sfântu Gheorghe.

FCSB s-a retras din cursa pentru fotbalistul lui Sepsi

Dan Șucu are o misiune mai ușoară, după ce Gigi Becali l-a transferat pe Dorin Rotariu la FCSB. Impresarul Florin Vulturar, finul patronului vicecampioanei României, spune că în acest moment nu se mai pune problema ca Marius Ștefănescu să fie transferat de la Sepsi Sf. Gheorghe, astfel că extrema covăsnenilor are drum liber spre Rapid.

„Îmi place mult Dorin Rotariu, cu siguranță poate să ajute mult echipa. Să fie sănătos, asta e cel mai important, dacă o să fie sănătos și o să joace, e un jucător foarte bun din campionatul României. Cu siguranță, jucător foarte bun. Sclipitor, calități bune.

Pică transferul lui Ștefănescu? Cam da. Până la urmă nașul decide, dacă și-l dorește, nu cred în momentul de față că se mai pune problema”, a declarat impresarul Florin Vulturar, potrivit Fanatik.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.