Dan ȘucuRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu aprinde visele fanilor: „Da, vrem titlul de campioană!”

Formația alb-vișinie este acum pe locul 3, la 7 puncte de liderul FCSB, iar Dan Șucu spune că nu acceptă ca formația lui Cristiano Bergodi să nu se claseze pe podium. Mai mult, omul de afaceri spune că vrea ca echipa lui să câștige cât mai repede titlul de campioană.

Dan Șucu aprinde visele fanilor: „Da, vrem titlul de campioană!”

„Da, vrem titlul de campioană!. Am spus-o clar încă din vară și noi nu ne răzgândim. Suntem serioși. Aici vrem să facem o treabă serioasă. E un proiect serios. Jucătorii au dreptate când spun că vrem să devenim campioni. Nu ne este frică de presiune. Eu cred că o echipă mare nu poate să joace decât cu presiune, iar Rapidul vrem să devină foarte repede o echipă mare.

Da, vrem titlul! Da, sunt de acord cu jucătorii. Orice clasare mai jos de locul 3 este un eșec în acest sezon! Anul trecut am spus că obiectivul este play-off-ul și ne-am atins obiectivul. Acum vrem titlul, dar este în regulă și dacă ne clasăm în primele 3. Bineînțeles, în anul centenarului ne dorim să ridicăm deasupra capului marele trofeu atât de așteptat de fanii giuleșteni.

Vă promit că împreună cu colegii mei voi face tot ce ține de mine pentru a aduce titlul în Giulești chiar de anul acesta. Vă mai spun încă o dată apăsat, iar acesta este un mesaj public pe care vreau să-l dau tuturor: orice clasare sub locul 3 este un eșec pentru actualul Rapid, a spus Dan Șucu pentru fanatik.ro.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.