AdevaratDezvoltare PersonalaGândurile lui Leasă

VIDEO | Ai pierdut pe cineva drag?

Peste puțin timp se împlinesc 3 ani de când a murit taică-meu și fac acest clip pentru a împărtăși cu voi din pacea liniștea și bucuria pe care le simt, în speranța că o să vă fie mai ușor să treceți peste suferința cauzată de pierderea cuiva drag.

Sunt foarte multe răspunsuri pe care le-am primit.

Sunt foarte multe semne care mi s-au arătat.

Unele dintre ele sunt personale și n-ar avea nici un rost să le împărtășesc cu voi, pentru că nu ar fi de folos nimănui, însă sunt și unele care sunt valabile pentru toată lumea, iar unul dintre cele mai profunde, mai clare și mai frumoase răspunsuri pe care le-am primit se află în ă Sfânta Evanghelie după Luca, la capitolul 11, începând cu versetul 11.

Iată cuvintele Mântuitorului nostru Iisus Hristos:

„Și care tată dintre voi, dacă îi va cere fiul pâine, oare îi va da piatră sau dacă îi va cere pește, oare va da în loc de pește Șarpe sau dacă îi va cere un ou, îi va da scorpie? Deci dacă voi răi fiind, știți să dați fiilor voștri daruri bune, cu cât mai mult tatăl vostru, cel din ceruri va da duh sfânt celor care îl cer de la el.”

Ce vor părinții noștri pentru noi?

Tot binele din lume, tot ceea ce e mai bun.

Vor să fim fericiți, sănătoși și să nu ne lipsească nimic. Să fim admirați, respectați… vor tot ceea ce e mai bun pentru noi. Deci, dacă părinții noștri vor lucrurile acestea pentru noi, vă dați seama ce ne-a pregătit Dumnezeu? Ce are Dumnezeu să ne ofere? Ce își dorește Dumnezeu pentru noi? Cât de mult vrea Dumnezeu să fim fericiți, liniștiți împăcați bucuroși?!

Deci de aceea. fericirea, liniștea, pacea, bucuria… nu sunt drepturi! Sunt obligații.

Suntem obligați să fim fericiți pentru părinții noștri, dar mai ales pentru Dumnezeu. Fiind fericiți liniștiți, împăcați, bucuroși, păstrăm vie, până în momentul revederii, legătura cu cei pe care i-am pierdut.

Așa cum Brâncuși, în momentul în care a fost întrebat cum l-a sculptat pe Socrate, a spus că a luat lemnul și a dat la o parte din el, tot ce nu era Socrate, la fel și noi avem datoria de a deveni sculptorii propriei noastre vieți și de a da la o parte tot ceea ce ne împiedică să fim fericiți.

Dragoș Leasă

1923.ro

 

 

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.