Dan ȘucuRapid

Gigi Becali nu e considerat de Dan Șucu un exemplu de urmat: „Avem mentalități diferite”

Dan Șucu a vorbit despre mentalitatea pe care o are în afaceri și se poziționează in totală antiteză față de filosofia lui Gigi Becali.

De asemenea, patronul Rapidului a afirmat că se așteaptă să iasă pe plus cu echipa în următorii doi ani, menționând că in acest moment există un deficit între cheltuieli și venituri.

„Pe lumea asta eu am învățat cât de puține lucruri știu. Trebuie să formezi o echipă. Eu nu spun că ochiul stăpânului nu trebuie să fie acolo. Eu consider că e complet antitetic modul în care organizez Rapidul față de cum e organizat FCSB-ului. Financiar, nu e nicio problemă, e ușor de aruncat.

Nu e doar valoarea banului, ci eficiența. Un milion în mâna lui Hagi valorează poate cât două milioane în mâna mea sau cât patru-cinci milioane în mâinile altora. Singura variantă posibilă pentru un club este de a trăi pe picioarele lui proprii. 

În clipa în care Rapid va fi pe picioare, atunci va putea fi profitabil. Rapid va fi pe plus în trei ani de acum încolo. Noi, anul ăsta o să cheltuim în jur de 10-11 milioane și o să generăm opt milioane.

Este esențial pentru un club românesc să participe în grupele unei competiții europene. Un club nu poate fi profitabil fără să fie de succes. Tocmai am auzit că domnul Becali a venit cu bani de acasă, dar nu mai contează.

Din activitatea curentă, este foarte greu să îți acoperi cheltuielile. De abia în doi ani, probabil, că voi fi pe acolo”, a spus Dan Șucu, la Fotbal Club, de la Digi Sport.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.