Cristiano BergodiRapidȘtiri Rapid București

Helmuth Duckadam știe cine va câștiga fără emoții derby-ul Rapid – Dinamo

Helmut Duckadam consideră că derby-ul din Giulești va fi câștigat fără probleme de Rapid, jucătorii lui Cristiano Bergodi fiind mai valoroși decât cei de la Dinamo, scrie playsport.ro.

„Din punctul meu de vedere, neexcluzând aportul jucătorilor, punctele obţinute de Dinamo sunt obţinute în primul rând de antrenor. În meciul cu Rapid, Dinamo va avea o organizare foarte bună, dar lotul Rapidului este net superior.

Vor câştiga fără probleme cu Dinamo. Dinamo va fi organizată, va fi o luptă, dar valoarea e net superioară pentru Rapid şi nu cred că giuleştenii vor avea probleme.

80% cred că rezultatele de la Dinamo sunt ale lui Burcă. Se vede stilul de joc, scoate maxim de la echipă, dar vom vedea cât timp va putea să scoată acest maximum. Achiziţiile de la Dinamo sunt bune, faţă de ceea ce aveau ei în lot. Dar, au luat şi ei ce au putut să ia.

Din păcate, Dinamo are o coadă lungă în spate, cu datorii, cu oamenii care cer insolvenţa, e încă un nisip alunecos. Dar, bravo antrenorilor şi jucătorilor că au trecut peste aceste probleme”, a declarat Helmut Duckadam pentru sursa citată.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.