Dan ȘucuDumitru DragomirRapidȘtiri Rapid București

Dan Șucu a dat o lovitură imobiliară fantastică și și-a sporit considerabil averea

Dan Șucu, unul dintre cei doi acționari ai Rapidului și patronul grupului Mobexpert, a ajuns să rivalizeze în domeniul imobiliar cu Gigi Becali.

Patronul de la FCSB deține deja în jur de 40 de hectare, însă Dan Șucu a devenit și el un latifundiar respectat.

Prosport.ro susține că omul de afaceri, care a vrut inițial să investească la Dinamo și Farul. deținea până anul trecut 12 hectare, însă a dat un tun prin achiziționarea altor 28 de hectare prin răscumpărarea unor pământuri aflate în proprietatea celor de la Piraeus Bank.

Unii creditori nu au mai plătit și astfel Dan Șucu a achitat o sumă importantă, nu se știe cât exact, pentru a intra în posesia proprietăților.

„Habar nu am ce proprietăți are dânsul in totalitate, nu am nicio idee. Daca ar avea in nordul Bucureștiului in jur de 40 de hectare atunci suntem probabil cam pe picior de egalitate.

Dar nu știu proprietățile dânsului, nu sunt așa curios din fire”, a declarat Dan Șucu desre Gigi Becali, conform prosport.ro.

Potrivit presei de specialitate din România, averea lui Gigi Becali a fost estimată, în 2022, între 350 și 400 de milioane de euro. Însă, Dumitru Dragomir a dezvăluit, tot recent, că Gigi Becali ar avea, de fapt, o avere de aproximativ 2 miliarde de euro.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.