Gica HagiHoratiu MoldovanSuperliga

Viorel Moldovan cu gândul la Massimo Maccarone: „Am avut un Deja Vu”

Deși FCSB a avut 2-0 în minutul 17, trupa lui Gică Hagi a revenit incredibil, reușind golul victoriei în minutul 86. După meci, Viorel Moldovan și-a amintit de meciul jucat de formația roș-albastră în semifinalele Cupei UEFA, în 2006, când Middlesbrough a revenit de la 0-2 și a câștigat cu 4-2, calificând-se în finală (4-3 la general).

„Farul e îndreptățită să fie campioană. A condus de la început. În plus, având în vedere jocul prestat, organizarea defensivă și exprimarea, e corect. Mă bucur că fotbalul a fost premiat în acest sezon.

FCSB a avut o precizie incredibilă.  A avut două acțiuni și a dat de două ori. A fost foarte pragmatică. Farul a început cu frică și timiditate. Dar, a revenit. Acel gol al lui Mateus le-a făcut bine celor de la Farul. Au intrat cu altă stare de spirit.

În repriza a doua am văzut o singură echipă. Farul a impresionat, a avut posesie și acțiuni în viteză. A avut o dinamică mult mai bună.

De cealaltă parte, FCSB parcă a fost îngenuncheată. Ceva s-a întâmplat, din punct de vedere fizic. Mi s-a părut depășită și fără resurse. La 2-0, după revenirea Farului, am avut un deja vu. Mă gândeam la meciul de la Middlesbrough. A mai lipsit un gol. De la 2-0, Middlesbrough a revenit la 4-2. Acum Farul a revenit la 3-2. Mai lipsea un gol”, a spus Viorel Moldovan la PrimaSport.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.