Horatiu MoldovanRapid

Anunț oficial înainte de Rapid – Universitatea Craiova, meciul ultimei șanse pentru Europa: “A semnat până în 2025!”

Rapid și-a “securizat” poarta, reușind să îl convingă pe Horațiu Moldovan să prelungească contractul pentru încă un sezon.

Contractul ce expira în vara anului viitor a fost prelungit până în 2025, astfel că portarul echipei naționale a României va îmbrăca tricoul Rapidului pentru încă două sezoane.

“Sunt foarte fericit că voi juca la cea mai iubită echipă din România, cu cei mai frumoși suporteri, încă doi ani, cel puțin. Mă simt foarte iubit și apreciat aici, mă simt acasă și acest lucru îmi dă energia necesară pentru a face lucruri mărețe, alături de colegii mei și de suporteri. Sunt sigur că ne vom bucura împreună și de trofee, cât de curând. Hai Rapid!”, a declarat goalkeeperul nostru pentru fcrapid.ro.

Unul dintre cei mai buni jucători ai Rapidului, de la sosirea lui în Giulești, Horațiu Moldovan a apărat poarta noastră în 89 de partide, în care a primit 97 de goluri.

Moldo a venit la Rapid în ianuarie 2021, pe când echipa evolua în Liga 2, fiind integralist în acest sezon, când a evoluat în toate minutele din Superligă.

În carieră, Horațiu a mai jucat pentru Hermannstadt, Viitorul Pandurii Târgu Jiu, Ripensia Timișoara, Sepsi OSK și UTA Arad.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.