Extra-Sport

Zece filme cu final neașteptat care te vor lăsa cu gura căscată

Finalurile neașteptate sunt un element important al filmelor care ne fac să ne simțim satisfăcuți la sfârșitul proiecției și să ne lase cu un gust de uimire și admirație. Iată zece filme care au un final neașteptat, care te va lăsa cu gura căscată:

  1. „The Sixth Sense” (1999) Regizat de M. Night Shyamalan, „The Sixth Sense” este un thriller psihologic care îi are în rolurile principale pe Bruce Willis și Haley Joel Osment. Povestea urmărește un psihiatru care încearcă să-l ajute pe un copil care are abilitatea de a vedea fantome. Finalul filmului dezvăluie o mare surpriză, care te va lăsa fără cuvinte.
  2. „Fight Club” (1999) Regizat de David Fincher, „Fight Club” îi are în rolurile principale pe Brad Pitt și Edward Norton. Povestea urmărește un bărbat obosit de viața sa monotonă, care se implică într-un club de lupte clandestine. Finalul filmului dezvăluie adevărul șocant despre personajul principal, care va schimba complet modul în care ai perceput filmul.
  3. „The Prestige” (2006) Regizat de Christopher Nolan, „The Prestige” îi are în rolurile principale pe Christian Bale, Hugh Jackman și Scarlett Johansson. Povestea urmărește doi magicieni rivali, care își dispută suprematia într-un spectacol de iluzionism. Finalul filmului este un adevărat twist, care îți va schimba complet percepția despre ceea ce ai urmărit până atunci.
  4. „Gone Girl” (2014) Regizat de David Fincher, „Gone Girl” îi are în rolurile principale pe Ben Affleck și Rosamund Pike. Povestea urmărește dispariția soției unui bărbat și ancheta care urmează. Finalul filmului dezvăluie un adevăr șocant despre personajele principale, care te va lăsa cu gura căscată.
  5. „The Usual Suspects” (1995) Regizat de Bryan Singer, „The Usual Suspects” îi are în rolurile principale pe Kevin Spacey, Gabriel Byrne și Chazz Palminteri. Povestea urmărește un grup de infractori care sunt interogați de poliție. Finalul filmului dezvăluie o mare surpriză despre personajul interpretat de Kevin Spacey, care va schimba modul în care ai perceput întreaga poveste.
  6. „Shutter Island” (2010) Regizat de Martin Scorsese, „Shutter Island” îi are în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio și Mark Ruffalo. Povestea urmărește doi detectivi care investighează o dispariție misterioasă într-un spital psihiatric. Finalul filmului dezvăluie o mare surpriză,care va schimba modul în care ai perceput întreaga poveste și va lăsa o impresie puternică.
  7. „The Others” (2001) Regizat de Alejandro Amenábar, „The Others” îi are în rolurile principale pe Nicole Kidman și Fionnula Flanagan. Povestea urmărește o mamă și copiii săi care trăiesc într-o casă izolată, unde se întâmplă lucruri ciudate. Finalul filmului dezvăluie o mare surpriză, care îți va schimba complet percepția despre ceea ce ai urmărit până atunci.
  8. „The Departed” (2006) Regizat de Martin Scorsese, „The Departed” îi are în rolurile principale pe Leonardo DiCaprio, Matt Damon și Jack Nicholson. Povestea urmărește doi agenți secreți care se infiltrează în organizații criminale rivale. Finalul filmului dezvăluie un adevăr șocant despre personajele principale, care te va lăsa cu gura căscată.
  9. „Oldboy” (2003) Regizat de Park Chan-wook, „Oldboy” îi are în rolurile principale pe Choi Min-sik și Yoo Ji-tae. Povestea urmărește un bărbat care este răpit și ținut captiv timp de 15 ani, fără nicio explicație. Finalul filmului este un adevărat twist, care te va lăsa cu gura căscată și te va face să te întrebi ce se întâmplă cu adevărat.
  10. „The Village” (2004) Regizat de M. Night Shyamalan, „The Village” îi are în rolurile principale pe Joaquin Phoenix, Adrien Brody și Bryce Dallas Howard. Povestea urmărește o comunitate izolată într-un sat, care trăiește în frică de niște creaturi misterioase. Finalul filmului dezvăluie o mare surpriză, care îți va schimba complet percepția despre întreaga poveste.

Aceste zece filme au un final neașteptat, care te va lăsa cu gura căscată și te va face să te întrebi cum nu ai reușit să vezi adevărul înainte. Fiecare film îți oferă o experiență unică și fascinantă, pe care merită să o revezi de mai multe ori pentru a descoperi toate detaliile ascunse.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.