Extra-Sport

Zece cărți care trebuie citite cel puțin o dată în viață

Există multe cărți valoroase și inspiraționale pe care trebuie să le citim cel puțin o dată în viață. Iată zece dintre ele:

  1. „Micul Prinț” de Antoine de Saint-Exupéry: o carte care ne învață despre prietenie, iubire și sensul vieții prin aventurile unui mic prinț și ale prietenului său, un pilot de avion.
  2. Marele Gatsby” de F. Scott Fitzgerald: o poveste despre bogăție, dragoste și corupție în timpul anilor ’20 în America.
  3. 1984” de George Orwell: o carte care prezintă o societate distopică în care libertatea individului este complet suprimată de un regim autoritar.
  4. „Să începem cu de ce” de Simon Sinek: o carte inspirațională care ne îndeamnă să ne descoperim propria noastră „cauză” și să încercăm să aducem schimbări pozitive în lume.
  5. „Părinte bogat, părinte sărac” de Robert Kiyosaki: o carte care ne învață despre educația financiară și cum să ne gestionăm banii în mod inteligent.
  6. „Vânzătorul de vise” de Augusto Cury: o carte care ne îndeamnă să gândim în afara cutiei și să ne asumăm controlul asupra vieții noastre, astfel încât să putem trăi viața pe care ne-o dorim cu adevărat.
  7. Jurnalul Annei Frank” de Anne Frank: o carte despre viața unei tinere evreice în timpul ocupației naziste din Amsterdam și despre puterea speranței și a curajului.
  8. Meditații” de Marcus Aurelius: o carte care ne oferă o perspectivă stoică asupra vieții și care ne învață să ne concentrăm asupra lucrurilor care sunt cu adevărat importante pentru noi.
  9. „Muntele vrăjit” de Thomas Mann: o carte care explorează tema adevărului și a sacrificiului prin povestea lui Hans Castorp, un tânăr care se află într-un sanatoriu în Alpii Elvețieni.
  10. „Călugărul care și-a vândut Ferrari-ul” de Robin Sharma: o carte care ne îndeamnă să ne îmbunătățim viața prin creșterea nivelului de conștientizare și să ne concentrăm asupra lucrurilor care sunt cu adevărat importante.

Acestea sunt doar câteva dintre cărțile valoroase și inspiraționale care trebuie citite cel puțin o dată în viață. Fiecare dintre ele ne poate oferi o perspectivă unică și poate aduce schimbări semnificative în modul în care ne raportăm la viață și la lumea din jurul nostru.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.