Gica HagiRapid

Jayson Papeau șochează înainte de Rapid – Farul Constanța: „Nu auzisem de Gică Hagi!”

Jayson Papeau (26 de ani) a spus, înainte de Rapid – Farul Constanța, că nu îl cunoștea pe Gică Hagi ca jucător.

„Pentru mine Adi Mutu este cel mai bun. Nu am știut de Hagi, eram prea mic. Știu de Mutu pentru că mă uitam la meciuri de când eram mic, iar familia mea îl cunoștea. Pentru mine este un lucru bun fiindcă pot învăța multe de la el. Am jucat aproximativ pe aceleași posturi și iubește să joace în stilul tiki-taka, la fel ca mine”, a declarat Jayson Papeau, pentru GSP.

Suporterii Rapidului sunt înnebuniți după Jayson Papeau, iar francezul știe cum a reușit să îi atragă de partea sa pe fanii formației de lângă Podul Grant.

„Nici când eram junior nu am fost genul de jucător care să marcheze multe goluri. Sunt mai bun la capitolul assisturi. Dar ca să marchez goluri multe probabil am nevoie de 2-3 reușite, apoi poate vin ele la mine.

Nu știu de ce mă iubesc așa. Când am ajuns aici mi-au spus: «Dacă vrei să fii iubit de fani, trebuie să faci două lucruri: Primul e să joci cu inima, să dai 100% meci de meci. Iar al doilea, să faci show». Încerc să le fac pe amândouă, sunt genul ăsta de jucător. Îmi place să fac show, să dau ce am mai bun pe teren pentru echipă.

Sunt cei mai frumoși fani din această țară. Pentru mine sunt incredibili. Ne susțin la fiecare meci, când mergem în deplasare sunt lângă noi, când jucăm acasă stadionul este plin. Este important, ne ajută atât în momentele grele, cât și în cele bune. Vreau să le mulțumesc pentru că sunt fantastici”, a mai spus Jayson Papeau, potrivit sursei citate mai sus.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.