Rapid

Bocciu îl ironizează pe Mustață: „Ce să-i fac, să-i dau eu mintea mea?! Nu pot”

Galeriile celor de la Rapid și FCSB nu se pun de acord cu privire la numărul de bilete de care va beneficia galeria roș-albastră în derby-ul din Giulești de duminică.

Gheorghe Mustață, liderul galeriei celor de la FCSB, spunea recent că îl va susține pe Liviu Ungurean, omologul său de la Rapid, în încercarea de a modifica regulamentul astfel ca galeriile oaspete să poată beneficia de mai mult de 5% din capacitatea stadioanelor.

Dar cu o condiție:

„Să facă și ei un gest și să ne dea mai mult de 600 de bilete în Giulești, că e un meci important și pentru noi. Să ne dea măcar 2.500 de bilete, deși cererea la noi e mult mai mare”, a spus liderul galeriei roș-albaștrilor, într-o intervenție pentru prosport.ro.

„Bocciu”, liderul peluzei giuleștene, a răpuns prin intermediul GSP.ro:

„Acum am venit de la Jandarmerie, unde am discutat despre meciul cu FCSB. Eu și anul trecut am propus ca celor de la FCSB să li se dea toată peluza, să fie spectacol, dar nu s-a vrut.

Mi-au sărit în cap și abonații de acolo. Nu am cum să-l ajut pe Mustață. Nu va fi de acord Jandarmeria, clubul. Dar au fost bilete pe online, de ce nu și-au luat mai multe de acolo?! N-au fost pregătiți. Ce să-i fac, să-i dau eu mintea mea lui Mustață?! Nu pot”, a declarat Bocciu pentru sursa citata mai sus.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.