Rapid

Dinu Gheorghe spune ca Rapid se poate gandi la titlu: „Cu o singura conditie!”

Dinu Gheorghe, fostul președinte de la Rapid, a apreciat că echipa antrenată în prezent de Adrian Mutu se poate gândi la titlu în acest sezon doar dacă începe play-off-ul cu două victorii, scrie prosport.ro.

„Această presiune și media o influențează. Rapidul se poate gândi la titlu cu o singură condiție, dacă în primele două etape face 6 puncte.

Centenarul e un eveniment important în viața clubului, nu numai a echipei. La multe discipline Rapid a fost campioană de-a lungul timpului, un club cu greutate în sportul românesc.

Această sărbătoare putea să fie grandioasă dacă echipa de fotbal reușea o performanță legată de câștigarea unui trofeu, aici mă gândesc la Cupa României sau la acest loc 3 care să le asigure participarea în Conference anul viitor. Asta ar fi un plus. Locul 3, deocamdată ești pe locul 5”, a spus Dinu Gheorghe.

Dinu Gheorghe a fost completat de Andrei Trifan, redactor-șef la publicatia citata, care a apreciat că fanii Rapidului vor avea totuși parte de un centenar frumos, în contextul în care clubul alb-vișiniu tocmai ce a revenit în prim-planul fotbalului românesc.

„Nu o văd câștigând titlul pe Rapid. Ținând cont de unde a fost clubul acum câțiva ani și unde este acum, clar că Centenarul nu este atât de dramatic pe cât ar fi putut să fie.

Clubul pare mai bine organizat. Poate la anul vor învața din anumite erori pe care le-au făcut sezonul ăsta, poate și transferurile vor fi un pic mai bune, poate și domnul Șucu va umbla la conturile clubului și va aduce sume mai mari, alături de Angelescu, pentru a achiziționa niște jucători care să poată da Rapidului șansa de a se lupta cu celelalte echipe.

Acum, Mutu nu se luptă de la egal la egal cu Petrescu, cu Hagi și cu Gigi Becali”, a spus Andrei Trifan

Related Articles

0 0 votes
Article Rating
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
Back to top button
0
Tu ce părere ai? Lasă un comentariu și hai sa vorbimx
()
x