Rapid

Pleaca sau ramane la Rapid? Vezi aici decizia finala!

Nico a comentat în spirit de glumă zvonul conform căruia Adi Mutu este dorit de Salernitata. Fostul atacant din Giulești a dat asigurări că Briliantul va rămâne pe banca Rapidului cel puțin până în vară.

„Probabil s-au gândit că și noi, și cei de la Salernitana purtăm aceleași culori. Nu se pune problema, cel puțin până la vară, ca Adrian Mutu să plece de la Rapid. Mai are contract o perioadă destul de lungă și vrem să ne îndeplinim obiectivele. Mă bucură faptul că sunt echipe interesate de antrenor, pe lângă cele interesate de jucători. Asta înseamnă că lucrurile sunt făcute bine aici”, a spus Daniel Niculae, într-un interviu acordat pentru Rapid TV.

Gigi Corsicanu, fostul lider al galeriei din Giulești, a oferit și el același tip de asigurări fanilor vișinii.

„Nu e nimic adevărat. Chiar am vorbit cu Adrian Mutu. S-a făcut o listă și era trecut și numele lui acolo. El nu a vorbit cu nimeni din Italia și nici nu își dorește să plece acum.

De ce? Consideră că Rapid e o echipă cu mult superioară Salernitanei. A, dacă se ivesc oferte la echipe de top ar fi altceva. Dar așa… El e mulțumit că e la Rapid și își dorește să continue. Mi-a spus că nu a discutat cu nimeni de la Salernitana.

Dacă rămâne la Rapid, înseamnă că o să facă performanță, înseamnă că el crede că va avea realizări. Rezultatele îl țin și până acum a fost un an de tranziție asumat. Am înțeles și noi asta și nu am pus presiune.

Ne-am fi dorit totuși de anul acesta (n.r. să câștige un trofeu), pentru că este centenarul clubului. Măcar Cupa României. E un obiectiv ratat și care trebuia tratat cu mult mai multă seriozitate și responsabilitate din partea conducerii și a echipei”, a declarat Gigi Corsicanu, pentru fanatik.ro.

Rapid va juca primul meci, după pauză de iarnă, în această săptămână, vineri, împotriva lui Sepsi OSK.

S-ar putea sa te intereseze

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.