AdevaratGica Hagi

„Bravo David! Suntem mandri de tine!”

„Bravo David! Suntem mandri de tine!”

Cand auzi asta de la Camelia Potec sau Nadia Comaneci, suna ca o melodie interpretata impecabil de marii artisti ai lumii.

Dar cand o auzi de la toti neicanimenii mai mult sau mai putin cunoscuti, te ia-n primire greata. Mai ales cand stii cu cat venin arunca atunci cand setea lor de bucurie pentru victorii care nu le apartin nu le este satisfacuta.

S-a intamplat cu Halep. Cu Hagi. O sa se intample la fel si cu David Popovici. 

Pentru ca ei au ochi doar pentru ce se vede la suprafata. Nu-i intereseaza sacrificiile ce stau in spatele triumfului. Insusi cuvantul SACRIFICIU le provoaca disconfort.

David Popovici a obtinut o victorie mare, in primul rand pentru el si pentru familia lui! Pentru cei care au crezut in el si i-au dat curajul sa creada ca nimic nu este imposibil. Pentru ca a sacrificat placeri temporare pentru un succes rasunator, la varsta la care cei mai multi adolescenti au deja ani buni de fumat in spate.

Toata lumea spune: „Bravo David! Suntem mandri de tine!”, dar oare cati spun: „Multumim David pentru exemplul dat!”?!

Toata lumea spune: „Vreau sa fiu campion ca David”, dar oare cati spun: „Sunt dispus sa fac sacrificiile pe care le face David!”?!

David Popovici a reusit in primul si in primul rand ca are mentalitatea la care am facut referire in COMOARA ASCUNSA:

„CAMPION LA COMPETITII POTI FI SI DIN INTAMPLARE. IMPORTANT E SA FII CAMPION IN FIECARE ZI”

David Popovici e, in primul rand, un campion in fiecare zi. La fel cum poate fi oricine care e dispus sa renunte la cel mai mare dusman care impiedica evolutia umana: CONFORMAREA!

Atunci cand neicanimenii la care am facut referire la inceput vor invata sa faca asta, va suna la fel de melodios „Bravo David! Suntem mandri de tine” si din gura lor, la fel cum suna din gura Cameliei Potec sau a Nadiei Comaneci. Pana atunci, suna odios!

Ma duc sa-mi fac o limonada!

Ne mai auzim!

Dragos Leasa

1923.ro

 

 

 

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.