AdevaratDaniel PancuSuperliga

Daniel Pancu ținea cu Dinamo în copilărie, dar nu regretă retrogradarea „câinilor”: „Sportiv, e meritat! Păreau dușmani de multe ori între ei”

Daniel Pancu (44 de ani) susține că Dinamo a meritat, din punct de vedere sportiv, să retrogradeze în Liga 2, scrie prosport.ro

„Pancone” spune că se aștepta ca echipa să fie mult mai închegată și pregătită la barajul cu Universitatea Cluj, pentru care a avut foarte mult timp la dispoziție să se pregătească.

Daniel Pancu spune că Dinamo a retrogradat meritat și crede că pe „câini” îi va aștepta soarta Rapidului, care a fost nevoită să repornească la drum din Liga 4, în cazul în care nu va apărea pe ultima sută de metri un investitor care să regleze lucrurile din punct de vedere financiar.

„Am fost dinamovist! Sportiv, au retrogradat meritat! Au fost câţiva ani buni, nu s-au regăsit, au încercat să revină. Şi jucătorii sunt vinovaţi.

După un an de zile să nu aibă o relaţie de joc, nici măcar de prietenie, păreau duşmani de multe ori între ei, deci sportiv meritat, e o retrogradare meritată. Să ajungi în situaţia în care pare că ai uitat fotbalul e greu.

Nu credeam, am zis că au avut tot timpul din lume să pregătească o dublă, nu un joc, o dublă cu o echipă de liga a doua.

Dacă nu vine cineva să arunce cu milioane multe, probabil se va ajunge la aceeaşi situaţia că a Rapidului. Dinamo are cel mai de preţ lucru în club, mă refer la suporteri şi glorii. Vor avea şi stadion nou, au toate condiţiile pentru a reveni în top şi mai curaţi, şi mai puternici. Dacă vine cineva să arunce cu milioane la Liga 2, dacă nu – de la Liga 4”, a declarat Daniel Pancu pentru Orange Sport.

S-ar putea sa te intereseze

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Back to top button

Avem nevoie de tine!

Te rog deblocheaza Ad Blockerul.